(VIDEO) UBIO KONOBARICU U STRAHINJIĆA BANA: Sasuo joj četiri metka u leđa, pa pucao sebi u glavu
Foto: Dragana Udovicic

Tragedija u Silikonskoj dolini

(VIDEO) UBIO KONOBARICU U STRAHINJIĆA BANA: Sasuo joj četiri metka u leđa, pa pucao sebi u glavu

Crna Hronika -
Posle ubistva Slavice R. ubica je hteo da puca i u šankera, međutim njemu se tada iznenada zaglavio pištolj koji je posle nekoliko trenutaka uspeo da odglavi i puca sebi u glavu
1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

BEOGRAD - Zasad nepoznati muškarac (55) ubio je danas oko 12 sati iz pištolja Slavicu R. (49) u kafiću, na uglu ulica Strahinjića bana i Francuske na Dorćolu, a zatim pucao sebi u glavu.

Kako Kurir saznaje, muškarac je pre tragedije sedeo sa svojom žrtvom, a kada je Slavica R. ustala i pošla ka šanku on je izvadio pištolj i ispalio joj četiri hica pravo u leđa. Njen kolega pokušao je da je spase tako što je ubicu gađao stolicom, ali nažalost nije uspeo da spreči tragediju.

Ubica je tada usmerio pištolj ka konobaru ali mu se tada iznenada zaglavio pištolj. Posle nekoliko trenutaka da odglavi i puca sebi u glavu.

Posle tragedije gosti su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, koja je nažalost mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene i muškarca, koji je pucao u nju.

Za sada motiv ovog zločina, koji je potresao centar Beograda, nije poznat, ali se pretpostavlja da se uzrok tragedije vrti oko neuzvraćene ljubavi i da je najverovatnije glavni motiv ljubomora.

Kurir nezvanično saznaje da je ubijena Slavica R. svog ubicu čak nekoliko puta prijavljivala zbog proganjanja.

- U pitanju su dve osobe. Muškarac od oko 55 godina i žena koja je imala oko 45 godina. Ekipa je došla na teren, i nažalost, samo mogla da konstatuje smrt - kažu u Hitnoj pomoći.

(J.I./S.M./EPK)

http://www.youtube.com/watch?v=x8sckdOxK1U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track