SVIREPA BRAĆA IZ NIŠA: Krvnički tukli trudnicu, pa napali policajce
Foto: Kurir

Pesnicom u stomak

SVIREPA BRAĆA IZ NIŠA: Krvnički tukli trudnicu, pa napali policajce

Crna Hronika -
Niška policija tereti braću da su se najpre na jednoj svadbi međusobno potukli, a zatim nasrnuli na prolaznika koji je hteo da spreči tuču, a onda izudarali trudnicu i nasrnuli na policajaca prilikom privođenja

NIŠ - Nišlija N.S. (26) uhapšen je zbog nasilničkog ponašanja i napada na policajce na dužnosti dok se njegov brat N.S. (21) sa prebivalištem u okolini Aleksinca sumnjiči samo za nasilničko ponašanje.

Kako je saopštila niška policija, braća su se sinoć oko 23 časa najpre međusobno potukla a zatim su napali grupu ljudi medju kojima je bila i jedna trudnica. Prilikom policijske intervencije dvadesetšesogodišnj brat je napao jednog policajca.

- Njih dvojica su bili gosti na svadbenom veselju u jednom ugostiteljskom objektu u Nišu. Obojica su se napili, izašli ispred kafane i počeli da se tuku. Nakon toga prišli su vozilu „BMW“ revoltirani što im je vozač automobila kazao da se smire. Pitali su ga zbog čega se meša i zapretili mu da će ga tući. Zatim su ga izvukli iz vozila i udarali ga dok nije izgubio svest. Dok je stariji brat razbijao unutrašnjost vozila, mladji je izvukao ženu u poodmakloj fazi trudnoće koja je bila na mestu suvozača i zadao joj nekoliko udaraca pesnicom u stomak a zatim je i ošamario. Onda su se okomili na dvoje putnika koji su bili na zadnjem sedištu vozila. Stariji brat je udarao čoveka i šutirao ga, a kada je njegova supruga počela da doziva u pomoć mladji brat je udario u glavu – kažu naši izvori iz istrage.

Kada je policijska patrola pozvala braću da se smire i uđu u policijsko vozilo stariji brat je počeo da vređa policajce jednom od njih je pocepao košulju.

Hitna pomoć je zbrinula povređena, ustanovljeno je da su zadobili lake telesne povrede a ginekološkim pregledom je utvrđeno da teže povrede nije zadobila ni trudnica.

Obojici nasilnika je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

( M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja