Dačić: Đilas bolje da ne priča o izborima
Foto: KURIR

Dačić: Đilas bolje da ne priča o izborima

Politika -
Đilas kao da je prespavao ovih godinu dana. Bolje bi bilo da ne priča o izborima, jer kada bi danas bili održani, naša koalicija bi imala tročetvrtinsku većinu, rekao je premijer Srbije

BEOGRAD - Premijer Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Demokratska stranka nije velika kao što je bila i poručio lideru te stranke Draganu Đilasu da bi bilo bolje da ne priča o izborima.

Komentarišući izjavu Đilasa u kojoj pominje "veliku koaliciju", Dačić je ponovio da DS nije danas velika kao što je bila pre izbora i upitao o "kakvoj to velikoj koaliciji priča".

"Ovo je velika koalicija a to bi bila mala koalicija, ne zbog SNS. Evo neka naprave veliku koaliciju u Zaječaru (DS ispod cenzusa), na primer", rekao je Dačić.

On je rekao i da lider demokrata sada priča u ime evropske Srbije i upitao kakva je to evropska Srbija kada je, kako kaže, razgovarao sa svim visokim evropskim zvaničnicima a nijedan mu nije spomenuo DS kao lidera evropske Srbije.

"Đilas kao da je prespavao ovih godinu dana. Bolje bi bilo da ne priča o izborima, jer kada bi danas bili održani, naša koalicija bi imala tročetvrtinsku većinu", rekao je Dačić na konferenciji za novinare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track