Dara Bubamara: Poludela sam zbog bombe u sudu!
Foto: Nemanja Pančić

Izmaltretirali je

Dara Bubamara: Poludela sam zbog bombe u sudu!

Stars -
Poludela sam jer sam dan pre toga imala obaveze. Ustala u ponedeljak u pola 7 ujutru i iz Novog Sada putovala do Beograda mrtva umorna, rekla je folkerka

Pevačici Dari Bubamari zbog lažne dojave o bombi prekinuto je juče suđenje, što je nju veoma iznerviralo s obzirom na to da je sve obaveze odložila zbog toga.

Folkerka je u ponedelak ujutru došla u Prvi osnovni sud u pratnji advokata, ali nakon lažne dojave o bombi morala je da napusti sudnicu.

"Poludela sam jer sam dan pre toga imala obaveze. Ustala u ponedeljak u pola 7 ujutru i iz Novog Sada putovala do Beograda mrtva umorna. Iako sam imala brojne obaveze i isplanirano zimovanje sa porodicom, ipak sam došla kako ne bi ispalo da bežim od suda - objasnila nam je revoltirana Dara. Pevačica je dodala da se nije uplašila, već se samo iznervirala zbog toga što je suđenje pomereno.

"Imam mnogo planova i poslovnih obaveza, a još uvek ne znam kada će suđenje biti nastavljeno. Izmaltretirala sam se jer je neko, koga je mrzelo da dolazi na suđenje, javio da je podmetnuta bomba", rekla nam je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track