Đilas: Mitrović se valja u blatu bolje i od Ere i Ekrema!

Replika

Đilas: Mitrović se valja u blatu bolje i od Ere i Ekrema!

Društvo -
Svečano obećavam, ukoliko izmiri u narednih 7 dana sva svoja poreska dugovanja prema državi Srbiji i isplati plate i doprinose radnicima koji su to pošteno zaradili, ja ću se pojaviti na TV Pink, poručuje gradonačelnik Beograda

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas odbacio je optužbe vlasnika Pink medija grupe Željka Mitrovića da je koristio javnu funkciju radi sticanja profita firme čiji je vlasnik i poručio da se ne stidi onoga što je u poslu zaradio, niti onoga što je kao gradonačelnik izgradio.

Đilas je ovim povodom rekao i da kada su na Pinku bile popularne latino sapunice, Mitrović je imao svoju ličnu. "On je igrao naivnog i poštenog vlasnika televizije, kojeg su trovali zla tašta, zet i svastika u pokušaju da mu otmu imperiju. Nacija se 4 meseca zabavljala, postojao je i dramski zaplet u vidu policijske istrage i emotivna podrška u liku neke bogate babe koja ga je iskreno zavolela i potresena njegovom zlom sudbinom poklonila mu preskupi bentli dok je on ležao našminkan u krevetu i okružen sa 10 ekrana borio se protiv nepravde", kazao je Đilas.

"Danas gledamo trenutak istine i Farmu, pa se Željko Mitrović uživeo u ulogu farmera... I da vam kažem, opet pobeđuje, valja se po blatu na svojoj televiziji u sopstvenom terminu, bolje i od Ere i od Bojanića i od Ekrema zajedno. Da biste učestvovali u Farmi, potrebno je da verujete kao i Željko Mitrović, da je čitava Srbija jedna obična farma. Ja verujem u neku drugu, pristojnu Srbiju, pa ne mogu da se valjam po blatu sa Željkom Mitrovićem u njegovoj maloj farmi", dodao je gradonačelnik Beograda.

Na pitanje da li je koristio javnu funkciju zarad sticanja profita firme čiji je vlasnik, kako to navodi Mitrović, Đilas je rekao da su dok je vodio firmu tvrdili da se poslom bavi zbog politike. "Danas da mi ne bi priznali rezultat koji sam postigao kao gradonačelnik, optužuju me da se politikom bavim zbog biznisa. Činjenica je da sam ja bio u poslu uspešan pre ulaska u politiku i da će iza mene kada odem iz politike, ostati mnogo više nego iza onih koji su ceo svoj život nezamenljivi ili u poslu ili u politici.

"Niti se stidim onoga što sam u poslu zaradio, niti onoga što sam kao gradonačelnik izgradio. Razumem da će uvek postojati ljudi koji veruju da bi u politici ili u poslu bolje izgledali kada ja ne bih postojao, ali ja tu stvarno ništa ne mogu", kaže Đilas.

A na pitanje da li je spreman za TV duel, Đilas kaže: "Ja sam gradonačelnik najvećeg grada u Srbiji, gospodin Mitrović je najveći poreski dužnik u Srbiji. Ne možemo se za potrebe nečije lične promocije praviti da nismo to što jesmo. Evo ja svečano obećavam, ukoliko Željko Mitrović izmiri u narednih 7 dana sva svoja poreska dugovanja prema državi Srbiji i isplati plate i doprinose radnicima koji su to pošteno zaradili, ja ću se pojaviti na televiziji Pink i kao državni službenik države Srbije, odgovaraću na sva pitanja gospodina Mitrovića za koja verujem da interesuju javnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track