DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu!
Foto: Dragan Kadić I Dado đilas

Folker na udaru države: Ako ne izmiri obaveze, završiće na ulici

DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu!

Stars -
Pevaču blokirani svi računi i popisuje mu se sve što ima zbog novca koji nije vratio bivšem menadžeru Saši Mirkoviću
1 / 7 Foto: Kurir štampano

Vreme je da se plate stari dugovi.Aci Lukasu biće zaplenjena imovina jer bivšem menadžeru Saši Mirkoviću duguje 250.000 evra! Naime, na osnovu ugovora koji su njih dvojica potpisali, Lukas je Mirkoviću trebalo da vrati dug od 28.511.050 do 15. avgusta 2013, ali pošto to nije učinio, bivši menadžer ga je tužio. Treći osnovni sud u Beogradu je na osnovu Ugovora o zajmu, priznanice o prebačenom novcu na Lukasov račun i menice doneo presudu da folker mora da izmiri obaveze prema Mirkoviću, a rešenje mu je uručeno 9. aprila.

Dokaz: Dokument iz suda
Dokaz: Dokument iz suda

Kako stoji u dokumentima, Lukasu će biti zaplenjena imovina u iznosu od 250.000 evra, a odlukom suda snosiće i troškove suđenja u iznosu od 144.500 dinara.

- Lukasu su blokirani svi računi, a on se u međuvremenu potrudio da „Audi Q7“, koji je bio u njegovom vlasništvu, prebaci na ime svoje supruge Sonje. Njegova pokretna i nepokretna imovina biće rasprodata na aukciji - kaže naš izvor i dodaje:- On ne plaća porez ni državi, kojoj duguje oko 300.000 evra. Lukas po nastupu uzima između 5.000 i 10.000 evra, a na godišnjem nivou ima oko 150 nastupa. Prostom računicom dolazi se do cifre od 300.000 evra jer bi po nastupu trebalo da plaća 2.000 evra državi.Inače, Lukas je sve vreme po medijima „puštao“ priče kako je Mirković taj koji njemu duguje pare. Sada, kada smo došli u posed svih dokumenata koji dokazuju da je Lukas jedini dužnik u tom odnosu, više je nego jasno da je Vuksanović plasirao neistine mesecima.Pozvali smo folkera, koji nam je kratko rekao:- Sve ćete dobiti u ponedeljak, doviđenja, prijatno!

Hoće svoje: Saša Mirković ljut na bivšeg saradnika LUKAS MI JE PRETIO!Saša Mirković tvrdi da mu je Lukas pretio, što je prijavio i nadležnim organima.- Svi koji nešto pozajme moraju i da vrate. Verujem u novi pravosudni sistem u Srbiji i da će država sve to rešiti, a izvršitelji već rade svoj posao. Kada je gospodin Vuksanović sarađivao sa mnom, imao je uspešnu marketinšku karijeru, napunio je nekoliko arena, a za Marakanu je prodao 13.100 karata, za šta posedujem svu dokumentaciju. Sve ostalo na stadionu je mojih ruku delo - kaže Mirković i dodaje:- Ovo je početak sudskog epiloga. Inače, od gospodina Vuksanovića sam dobijao i razne pretnje, na razne načine, između ostalog i preko poruka. Sramota me je da izgovorim šta mi je sve pričao. To sam, naravno, prijavio i proces je u toku. Ja sam čuvar svih tajni Aleksandra Vuksanovića, ali, osim ako nije reč o našim odnosima, nikakve informacije o njemu neću dati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track