Dulić umesto u zatvoru, ručao u restoranu!

Počela borba protiv visoke korupcije - Hapšenje Olivera Dulića

Dulić umesto u zatvoru, ručao u restoranu!

Politika -
Dulića će tužioci privesti danas, kada skupštinska odluka o Imunitetu stigne u Specijalni sud. Dulić se juče opet obratio novinarima i ponovio da nije kriv

BEOGRAD - Dulića danas privode!Saga o privođenju Olivera Dulića, po svoj prilici, završiće se tek danas jer će ga specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević danas pozvati na saslušanje. Iako mu je imunitet ukinut juče oko 18 sati, Dulić će, kako saznajemo, otići u policiju tek danas, kada tužilaštvo dobije i odluku Skupštine pismenim putem.Inače, Dulić se pre početka skupštinske rasprave ponovo obratio novinarima u prisustvu većine članova poslaničkog kluba DS i rekao da ne vidi zašto se sednica održava kad se on odrekao imuniteta.- To je trošenje resursa. Insistiram da režim ispita dokaze i sve navode koji su se o meni pojavljivali u poslednjih mesec dana, a koji su od mene napravili lopova i kriminalca. Takva hajka je potpuno nova u srpskoj istoriji i predstavlja ogromnu sramotu - poručio je Dulić i dodao da su njegovi advokati u kontaktu s tužiocem i mogu mu javiti gde i kada da dođe.- Ne treba da me jure po gradu i troše benzin. Nema razloga da budem zadržan u policiji, jer ni moji saradnici koji su obuhvaćeni istim procesom nisu zadržani. Ako me zadrže, to je dokaz da se ovo mrcvarenje za mene nastavlja - zaključio je Dulić.

10.00Dulić u Skupštini daje izjavu novinarima. Podršku mu daju poslanici DS. Grli se i pozdravlja s njima.

10.59Odlazi sam iz Skupštine na glavni ulaz, preko crvenog tepiha. Maše foto-reporterima i odvozi se u svojoj ljubičastoj „fabiji“. Odlazi u svoj stan na Vračaru u Beogradu.

13.04Izlazi iz stana, opet sam. Presvukao se u majicu i farmerke.

14.00Odlazi u Viši sud u Timočkoj ulici i ostavlja dokumenta na portirnici, zajedno sa advokatom Milošem Paligorićem.

14.45Vraća se u stan na Vračaru.

17.30

Izlazi iz restorana „Franš„, gde je ručao sa Dušanom Elezovićem.

17.50Ulazi u Skupštinu.

21.50

Dulić izlazi iz te­re­tane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track