Evo koji alkohol odgovara vašem horoskopskom znaku

Saznajte

Evo koji alkohol odgovara vašem horoskopskom znaku

Pop kultura -
Ovan je svojim avanturizmom i dinamičnom prirodom idealno piće pronašao u koktelima. Jedino je važno da nisu previše slatki, svaki mu brzo dosadi, ali kako ih odlično podnosi, uzmite šejker i krenite

Kada je u pitanju alkohol, horoskopski znaci imaju svoje preference, pa pogledajte šta ćete pred koga staviti na sto.

Ovan je svojim avanturizmom i dinamičnom prirodom idealno piće pronašao u koktelima. Jedino je važno da nisu previše slatki, svaki mu brzo dosadi, ali kako ih odlično podnosi, uzmite šejker i krenite.

Bik je po prirodi druželjubiv i obožava partijanje, a omiljeno piće je u skladu s prirodom - viski s ledom.

Blizanci se lako ukope u društvo, a u ruci će rado imati čašu dobrog crnog ili dezertnog vina.

Rak često menja raspoloženja, a kad ga obuzme alkohol postaje teatralan. Najdraža pića su slatki voćni likeri i dobra crna vina.

Lav obožava dobru kapljicu u dobrom društvu, a najviše vole džin koji se može piti sam ili pomešan s drugim pićima. Naravno, to će njihovu simpatičnu stranu otvoriti do kraja.

Devica ne voli klasiku pa je izbor ovog znaka džin i tonik, ali pripazite, ako preteraju postaju agresivni.

Vaga uvek ima kontrolu nad situacijom pa nema problema s uklapanjem u društvu, a najdraže im je piće martini s kojim će vrlo retko preterati.

Škorpija će biti zadovoljna s finim viskijem ili votkom, ali ako im se baš pije, navaliće na pivo zbog čega njihova ljubomora i opsesivnost izlaze na videlo.

Strelac voli slobodu u svemu, pa tako i u piću. Pivo im je prvi izbor, ali nemaju problema sa slatkim rakijama. Jedini problemi nastaju kad pomešaju previše različitih pića.

Jarac je kralj samokontrole, pa nije retkost da između pića pije vodu kako se ne bi previše napio. Najviše vole lagana bela vina.

Vodolija svoju divlju prirodu najbolje utapa u tekili, najčešće čistoj jer ne voli mešana pića. Skloni su olakom opijanju i neodgovornom ponašanju pa pripazite na njih.

Ribe su osetljive i nežne, pa im treba i takvo piće, stoga je White Russian savršen izbor. Ovaj koktel od votke, likera od kafe i šlaga daće traženu toplinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track