(FOTO, VIDEO) PREPOZNAJETE LI SVOJU KUCU: Spaseni psi iz Obrenovca čekaju vlasnike!
Foto: Printscreen YouTube

Biće to dirljivi susreti

(FOTO, VIDEO) PREPOZNAJETE LI SVOJU KUCU: Spaseni psi iz Obrenovca čekaju vlasnike!

Društvo -
Ukoliko je vodeno zlo koje je zadesilo Srbiju i vas razdvojilo od kućnog ljubimca, pregledajte fotografije evakuisanih životinja, možda je baš među njima

Mnogi kućni ljubimci ipak su uspešno evakuisani iz Obrenovca, zahvaljujući dobrim ljudima i volonterima konačno su na suvom i nadaju se da će ponovo ugledati svoje vlasnike. Društvene mreže pokazale su se korisne i u povezivanju ljudi koji su zbrinuli evakuisane ljubimce sa vlasnicima koji ih traže.

Jedna od takvih je Fejsbuk stranica Pronađene kuce i mace posle poplave na kojoj su fotografije spasenih životinja. Takođe, postoji i foto album Preživeli psi iz Obrenovca (deo njih), pa ukoliko su i vas poplave razdvojile od vašeg ljubimca, pogledajte pažljivo, možda čeka da ga pronađete!

http://www.youtube.com/watch?v=k7Wyvnn-efw
Prihvatilištu Draževac

- Imali smo za sada dva udomljavanja, a jedan vlasnik uspeo je da pronađe svoja dva lovačka ptičara koje smo zbrinuli. Takođe, javilo nam se još vlasnika koji su putem fotografija uspeli da prepoznaju svoje ljubimce i sada čekamo da dođu po njih - rekla nam je Vesna.

Kako je danas izgledala atmosfera u Draževcu pogledajte na ovom snimku. Možda je baš među ovim kucama vaš ljubimac.

U proces identifikacije i popisa evakuisanih životinja uključila se Klinika vet, a kako nam je rečeno, na sreću mnogi od pasa su čipovani tako da je lakše utvrditi ko su njihovi vlasnici i kontaktirati ih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track