GILE POTVRDIO: Postaću otac, najsrećniji sam na svetu!

Prima čestitke sa svih strana sveta

GILE POTVRDIO: Postaću otac, najsrećniji sam na svetu!

Stars -
Pevač se sedam meseci zabavlja sa Enom Sarajić, a baš na njihovu "godišnjicu" pevač je saznao da mu je devojka u drugom stanju

Amar Gile Jašarspahić, pobednik poslednje sezone Zvezde Granda, uskoro će postati otac. Pošto se pojavila informacija da je njegova devojka trudna i da će uskoro postati otac, pobednik poslednje sezone Zvezda Granda potvrdio je na Fejsbuku da očekuje prinovu. Napisao je da je primio jako mnogo čestitki u svom inboksu.

"Pun mi je inbox, hvala na cestitkama... Najsrećniji sam na svetu. Volim vas najviše..", napisao je Gile na svom Fejsbuku.

Gile se sedam meseci zabavlja sa Enom Sarajić, a baš na njihovu "godišnjicu" pevač je saznao da mu je devojka u drugom stanju.

Na njegovoj stranici mnogi ostavljaju komentare i čestitaju mladom pevaču na prinovi.

"Moj drug Amar Jašarspahić Gile će i zvanično postati tata!!! Čestitam od srca, da je živo i zdravo 100 godina!!! Ziveli", bio je presrećan jedan od njegovih prijatelja!

Podsetimo, Amar Gile Jašarspahić bio je u vezi sa koleginicom Aleksandrom Prijović, ali su posle nekoliko raskidanja i mirenja odlučili da stave tačku na svoju vezu. Pobednik poslednje sezone "Zvezde Granda" našao je novu ljubav, a Prijovićeva je srećna sa kolegom Ljubomirom Perućicom, koji učestvuje u ovogodišnjoj sezoni Zvezde Granda. Jašarspahić i Prijovićeva su ostali veoma dobri prijatelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja