GORNJA TRNAVA: Maskirani razbojnici opljačkali penzionere!
Foto: Milen Đorđević

ukrali pištolj i 39.000 dinara

GORNJA TRNAVA: Maskirani razbojnici opljačkali penzionere!

Crna Hronika -
Čuli smo samo strašan tresak kada su dvokrilna ulazna vrata razvaljena i odletela. U kuću su uletala dva maskirana pljačkaša, koja su na glavi mislim imali čarape. Ušli su u kuhinju, uzeli kuhinjske noževe i zapretili nam da će nas ubiti ukoliko im ne damo novac, kaže Miodrag Lepojević

PROKUPLJE – U ponedeljak uveče oko 19.30 sati dva maskirana napadača upali su u kuću Miodraga i Milijane Lepojević iz sela Gornja Trnava kod Prokuplja i opljačkali 39.000,00 dinara, dve bankovne kartice i pištolj sa 11 metaka.

- Čuli smo samo strašan tresak kada su dvokrilna ulazna vrata razvaljena i odletela, i sa njih je popucalo staklo. U kuću su uletala dva maskirana pljačkaša, koja su na glavi mislim imali čarape. Ušli su u kuhinju, uzeli kuhinjske noževe i zapretili nam da će nas ubiti ukoliko im ne damo novac– Priča o strašnom događaju Miodrag Lepojević.

On je kaže da je dao sav novac iz kuće a napadači su uzeli i kartice i pištolj sa 11 metaka. Lepojević dodaje da ne zna da li su napadači bili sami ili je bilo još nekog napolju.

Pre nego što su otišli razbojnici su pokidali telefonske kablove a iz mobilnih telefona su izvadili baterije. Kada su razbojnici otišli Lepojevići su otišli kod komšije koji je pozvao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja