HRVATSKI MEDIJI O KAZNI ŠIMUNIĆU: Sramno, brutalno, bez milosti...

Reakcija

HRVATSKI MEDIJI O KAZNI ŠIMUNIĆU: Sramno, brutalno, bez milosti...

Fudbal -
Hrvatski mediji konstatuju da fudbaler Dinama neće igrati na Mundijalu, ali i da neće moći da uživo bodri izabranike selektora Nika Kovača

Hrvatski mediji ogorčeni su na Disciplinsku komisiju UEFA, koja je zbog ustaških pozdrava "Za dom!" "Spremni!" sa deset utakmica suspenzije kaznila fudbalera Dinama i reprezentativca te zemlje Josipa Šimunića i time ga direktno udaljila sa prvenstva sveta u Brazilu. „DESET UTAKMICA KAZNE! FIFA zbog ustaškog pozdrava izbacila Šimunića sa Svetskog prvenstva“, naslov je "Jutarnjeg lista."Tportal oglasio se naslovom: „Bez milosti! Šimuniću deset utakmica kazne“, a dalje se navodi da Hrvatski savez ima pravo da se žali, ali „teško da se nešto može promeniti“.

Index.hr samo konstatuje stanje: "FIFA potvrdila: Šimuniću 10 utakmica suspenzije zbog pozdrava "Za dom", Mandžukić propušta".„FIFA odrezala Josipu Šimuniću velikih deset utakmica suspenzije i novčanu kaznu“, naslov je na sajtu Sportnet, koji se u daljem tekstu ne određuje vrednosno prema kazni. Uz nadnaslov „Nemilosrdna FIFA“, Večernji donosi naslov „Šimuniću deset utakmica suspenzije zbog ustaškog pozdrava!“, a u tekstu samo konstatuje činjenice i prenosi saopštenje FIFA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track