IZREŠETAO BIVŠU DEVOJKU PA SE UBIO: Odrekla se ljubavi jer njeni mrze Srbe!

Ubila ga ljubomora

IZREŠETAO BIVŠU DEVOJKU PA SE UBIO: Odrekla se ljubavi jer njeni mrze Srbe!

Crna Hronika -
Porodica upucane devojke navodno se protivila vezi jer je mladić, kako se priča, srpske nacionalnosti, a u nju je bio ludo zaljubljen

NAŠICE - Ljubomorni Goran B. (31) iz iz Krunoslavlja kraj Viljeva kada je objavio pre nekoliko dana fotografiju kalašnjikova i bombe na svom Fejsbuk profilu, ali niko nije slutio da on priprema tragediju koja se dogodila u nedelju uveče u okolini Našica.

Naime Goran se u nedelju uveče zaustavio se između Feričanaca i Orahovice pored automobila u kome je bila njegova bivša devojka S. B. (24) iz okolice Mikleuša sa svojim novim momkom A. Č. Goran je na njih ispalio rafal, a zatim otišao svojoj kući i ispalio sebi hitac u dvorištu.

S.B. i A.Č. su zadobili teške telesne povrede i prevezeni su u bolnicu u Našicama, a zatim su prebačeni u Osijek. Devojka je primljena u teškom stanju i ima pet prostrelnih rana po rukama i glavi, dok mladić ima samo prostrelne rane na nadlakticama.

"Koliko god da me povredila i prevarila, volim je", napisao je ispod albuma sa šest njenih fotografija.

– Cura koju najviše volim, koja mi sutra uništava život. Cura koja ti u oči može lagati, plakati, i moraš joj verovati. Sutra ću je u oči gledati kako laže pred sudom. Devojka koja se odriče svoje ljubavi i sreće zato što joj tata i stric mrze Srbe – napisao je ispod njene fotografije 14. oktobra.

Porodica upucane devojke navodno se protivila vezi jer je mladić, kako se priča, srpske nacionalnosti. U nju je, govori se, bio ludo zaljubljen.Objavio je i fotografiju automatske puške te napisao "zlatko moj...".

Goran B. ima najmanje tri „fejsbuk“ profila, a na svakom su fotografije Slađane B.

Prijateljica mu je pod jednom njenom fotografijom napisala kako je opsednut njome.

- Kako to misliš? - upitao ju je.- Pa volim je al kad je ona odustala od svega, a uvek ima nade zar ne – napisao je on. Prepiska je još iz aprila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track