Jelena: Japa mi nije dečko! Zorica: Mala se folira, znam da su bili zajedno!

Intrige na Farmi

Jelena: Japa mi nije dečko! Zorica: Mala se folira, znam da su bili zajedno!

Stars -
Mlada zvezda Granda iznenađena je reakcijom svog kolege Japija, dok je glumac uvređen što ga je Jovanovićeva nijednom nije spomenula na imanju i što je u romantičnoj vezi sa Edinom

Jelena Jovanović i novi farmer Aleksandar Marinković Japa pre Farme bili su dobri drugovi i sarađivali su zajedno, ali kako je Japa na imanje ušao kao njen dečko iskulirao je i veoma je ljut zbog toga što je počela emotivnu vezu sa Emirom Škorićem. Dok on tvrdi da njih dvoje jesu bili par, ona tvrdi da nisu.

Celu Farmu sad najviše zanima koja je prava istina i da li su Japa i Jelena bili u vezi ili su samo kolege. Jelena Jovanović tvrdi da su ona i Japa kolege i prijatelji i da zato ne razume zašto se izmakao kada je prišla i zagrlila ga kada je ušao u kuću. Edin je pitao Jelenu šta se dešava, rekavši joj da se ne nervira i da ne dozvoli da je isprovocira.

"Ja sam se iznenadila, samo to. Ne može mene niko da isprovocira. Samo ne razumem čoveka. Ništa ružno nisam rekla o njemu, samo lepo. Ne razumem ga", rekla je Jelena Edinu, Mići i Simonidi dodavši da, ako joj se on obrati, da će najnormalnije popričati sa njim.

Da podsetimo, Bane Đokić, Jelenin zvanični bivši dečko, koji je takođe trebalo da uđe na Farmu, tvrdi da Japa laže! Kako kaže, samo su kolege, ali je Japa želeo više.

"Videli ste svi da sam se naljutio zbog Jelenine reakcije. To da mi trči u zagrljaj je nisko", rekao je novi farmer Japa. "Nije nisko! Vi ste kolege, što je to nisko?!", rekla mu je Suzana, dok je Divna kazala da je Jelena super devojka i da nije odgovarala ni na jedno udvaranje. Japa se sa tim nije složio.

"Nije baš takva napolju, aj da se kladimo u pare, pa ćeš videti kada izađeš!", opkladio se Japa. Međutim, Zorica Marković je u intervjuu rekla da zna da su Jelena i Japa bili zajedno!

"Mala se folira, znam da su imali nešto! On je super dasa, trebalo je i da sarađujemo. Videćemo šta će biti!", kazala je Markovićeva.

OVDE PRATITE FARMU UŽIVO

http://www.youtube.com/watch?v=FYwZ7MVgWjc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja