JAPA: Povraća mi se od nje JELENA: Šta vas briga s kim ću leći

Raspravljali o prošlosti

JAPA: Povraća mi se od nje JELENA: Šta vas briga s kim ću leći

Stars -
Japa je zatražio od Jelene objašnjenje šta se desilo na Farmi i kako je mogla da peti dan odmah da legne u krevet sa Edinom, što je pevačicu uvredilo

Aleksandar Marinković Japa, već sad bivši dečko Jelene Jovanović, ušao je na imanje i poremetio romantični odnos između Jelene i Edina Škorića! Japa je zatražio od Jelene objašnjenje šta se desilo na Farmi i kako je mogla da peti dan odmah legne u krevet sa Edinom, što je pevačicu veoma uvredilo. "Čekam odgovor šta je to bilo, peti dan počela si da ležeš u krevet. Nisi me nijednom spomenula, kao da ništa nismo imali godinu dana, a sve se zna iako misliš da se ne zna. Kako si mogla to? Kako si mogla da zaboraviš sve, znamo se. Čekam objašnjenje", ogorčen je Japa.

"Ja samo znam da smo bili dobri prijatelji, a otkako si ušao nisi. Ne zanima me šta će drugi reći, ne možete me poremetiti. Neću da ti se pravdam i komentarišem da li sam se zaljubila. Ničija stvar nije kome ću leći u krevet. Ovo je moj život ovde i sada. Ne pada mi na pamet da ti se pravdam", rekla je Jelena i dodala da ne želi nikome da se pravda, tražeći od Jape da joj objasni šta znači mimika koju joj stalno upućuje."Pa što bi se pravdala. Bili smo zajedno godinu dana, što bi mi davala račune pošto si se ljubila sa Edinom iz WC", bio je veoma ciničan Japa. "Ne možeš da me uvrediš. Došao si da me poremetiš, a to neće moći", zaključila je pevačica i otišla do Edina. "Bežiš, lažeš me, nema dalje. Radi šta hoćeš i nastavi svoj život. Skidam ti kapu. Ti si kraljica, ja ti se divim ", rekao joj je Japa i nastavio razgovor sa Zoricom i Simonidom."Postoji poštovanje i nešto pre ovoga, što se ponaša kao da ništa nije bilo. Ona se uplašila da sam došao ih rasturim. Povraća mi se od nje", zaključio je Japa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track