Kako je Valida smestila Hurem: Upoznala je s plejbojem Kanom Atešom

Majka sultanija podržala Kana

Kako je Valida smestila Hurem: Upoznala je s plejbojem Kanom Atešom

Pop kultura -
Nebahat Džehre glavni "projektant" njihove veze, jer su Nebahat i ona dobri prijatelji i da je ona najviše kriva za tu vezu

Turska glumica Merjem Uzerli (30), najpoznatija kao Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", koja je u četvrtom mesecu trudnoće sa bivšem verenikom Kanom Atešom (48), pokušala je da se ubije jer ju je terao da abortira.

Bliski prijatelj Kana Ateša, poznatog plejboja i predsednik upravnog odbora brokerskog društva "Martin & Martin", otkrio je da je za Merjemovo stanje najviše kriv Kan, a da je drugi krivac Nebahat Džehre, majka sultanija Vahide iz Sulejmana Veličanstvenog.

Prijatelj smatra da je Nebahat Džehre glavni "projektant" njihove veze, jer su Nebahat i ona dobri prijatelji i da je ona najviše kriva za tu vezu.

"Valide je Kana predstavila Merjem kao totalno drugog čoveka i prećutala je da Kan voli da vodi raskalašan život, pogotovo noću. On voli slobodu i ima takav karakter koji je u totalnoj suprotnosti sa pojmom braka. Uostalom, već ima dvoje dece", rekao je bliski prijatelj.

Nebahate je čak koleginicu nagovarala da treba da abortira kada je saznala da Kan ne želi da postane otac, a Merjem izjavila da će roditi dete čak i bez oca.

Nebahat Džehre
Nebahat Džehre

"Kada sam saznala za trudnoću, nazvala sam Kana, ali nisam mogla da ga dobijem. Po mom mišljenju, Merjem nije u pravu. Dete treba da bude doneseno na svet uz obostrani pristanak. Loša je ideja da se upustite u takvu avanturu samo da bi otkrili osećaj majčinstva", izjavila je Nebahate.Uzerli joj nije odgovorila, ali poznata glumica je postala predmet kritika.

Ljubav sa Merjem i Kana je bila lepa na početku, često joj je davao komplimente, i prema rečima njegovog prijatelja, mutio joj je razum, a na kraju ju je iskoristio. "Merjem je uvek bila uz Kana kada se osećao loše. Brinula je o njemu kao da mu je majka. Kada mu je išlo loše, ona ga je podržavala. Ako bi ispitali njegovu finansijsku situaciju, ispalo bi da nije sve baš onako divno kao što izgleda", ispričao je.

Glumica, koja je napustila snimanje serije Sulejman Veličanstveni, i završila u bolnici zbog nervnog sloma, rekla je da se zaljubila u pogrešnog čoveka kojem je tokom jednogodišnje veze dala sve.

"Ispred mene se pojavio jedan depresivan čovek, sa svim svojim problemima. I sestra milosrdnica se probudila u meni. Pomogla sam mu da reši mnoge probleme. Brak jeste težak, ali ja sam želela da živim sa njim. Nisam čak imala ni stan u Turskoj". Da smo živeli zajedno, to bi smanjilo njegovu slobodu. On je voleo da šeta sa mnom. A noću, on bi otišao svojoj kući, a ja bih otišla u hotel. Bila sam samo gost u toj vezi. Svakog meseca postajala sam sve tužnija i tužnija. I došao je dan kada sam se osetila tako iscrpljenom. I od tog trenutka nisam mogla više da izdržim", ispričala je Merjem.

Verenik ju je odbacio kada je saznao da je u drugom stanju i terao je na abortus zbog čega je pokušala da se ubije jer je u tom trenutku, kako kaže, samoubistvo videla kao jedini izlaz.

"Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela sve da okončam, biti uništena, umreti, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila", ispričala je glumica.

Buduća samohrana majka priznala je da joj je Kan rekao da mu ne treba još jedno dete, jer on već ima dvoje dece.

"Rekao mi je: Ja imam dvoje dece i treće mi ne treba, moraš da abortiraš. Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje, pomisli samo šta će sve novine da pišu. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade", priznala je Merjem.

Prevod Kris En

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track