KARADŽIĆU NE SMETA REZULTAT: Mihajloviću novi ugovor!

Planovi

KARADŽIĆU NE SMETA REZULTAT: Mihajloviću novi ugovor!

Fudbal -
Mišljenja smo da je Mihajlović uradio dobru stvar, nacionalnom timu podario mnogo novih imena koja su nam garant da ćemo u narednim kvalifikacionim ciklusima lakše pronalaziti put do završnice velikih takmičenja, kaže predsednik FSS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, kaže da su čelnici fudbalske Srbije, blizu odluke da selektoru Siniši Mihajloviću i pored izostankla plasmana na Svetsko prvenstvo 2014. godine ponude produžetak ugovora.

"Razgovaraćemo sa Mihajlovićem i predočiti mu naše viđenje stvari. Uradićemo analizu pređenog puta, čuti, naravno, i njegovo mišljenje. U ovom trenutku veoma smo blizu odluke da mu ponudimo nastavak saradnje do EURO 2016. u Francuskoj", kaže Karadžić.Stav su mu kako kaže učvrstili poslednji mečevi Mihajlovićevih izabranika, iako ni protiv Kolumbije (0:1) ni protiv Hrvatske (1:1) Srbija nije ostvarila pobedu. Ali je, prema mišljenju Karadžića, pokazala napredak koji se ne sme zanemariti."Mišljenja smo da je Mihajlović uradio dobru stvar, nacionalnom timu podario mnogo novih imena koja su nam garant da ćemo u narednim kvalifikacionim ciklusima lakše pronalaziti put do završnice velikih takmičenja. Belgiji je trebalo mnogo više vremena kako bi danas bila na dobrom glasu, a veliki broj priznatih stručnjaka danas Mihajlovićevom timu predviđa dane koje bi poželeo svaki nacionalni savez", tvrdi Karadžić.Utisak je, ipak, da je mnogo više onih koji bi želeli da vide leđa selektoru?"Uglavnom su to isti oni koji su do juče napadali FSS i tražili upravo da Mihajlović postane selektor. Sada iz njima poznatih razloga traže smenu istog, a navodno sve zbog brige za budućnost srpskog fudbala. Upravo zbog te brige mi želimo kontinuitet i nastavak saradnje sa čovekom koji je na dobrom putu da reprezentaciji vrati poštovanje", zaključio je Tomislav Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track