KLINTONOVA LJUBAVNICA: Hilari je bila sa više žena od Bila!
Foto: Rojter

Ispovest Dženifer Flovers

KLINTONOVA LJUBAVNICA: Hilari je bila sa više žena od Bila!

Planeta -
Bil rekao kako je svestan da je Hilari biseksualka i da ga nije briga, jer je ona u u životu imala više žena od njega

NJUJORK - Dženifer Flovers ( 63) zahvaljujući 12 godina dugoj aferi sa Bilom Klintonom posta je jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica, odlučila je da želi posle 20 godina od raskida da porazgovara sa bivšim američkim predsednikom, kao i da je njegova žena Hilari u svom životu imala više žena nego on.

Ona je u intervjuu rekla da duboko žali jer je pre osam godina odbila Billov poziv da razgovaraju, a veruje da bi ostali par do danas da nije bilo rođenja Klintonove ćerke.

- Imamo neka nerešena pitanja i bilo bi lepo sesti i razgovarati o njima. On je bio ljubav mog života i ja sam bila ljubav njegovog života, a preko tih stvari se ne prelazi - rekla je Flovers

Posle njihovog raskida u decembru 1992 godine, njih dvoje nisu se čuli do 2005 kada joj se prvi put javio. Šokirala se njegovom željom da sedne i razgovara s njom lično.

- Plašila sam se. Nije da ga nisam htela videti, samo sam se plašila - rekla je Dženifer i dodala da će među njima uvek postojati povezanost.

- Da smo imali priliku sesti i razgovarati ne kažem da bi se romantika rasplamsala, ali uvek ćemo imati nešto, što god to bilo. I danas bi bili zajedno da nije bio politike. Bili smo ja, Bill i Hilari. Onda su dobili Čelsi ulozi su postali previsoki - rekla je Dženifer.

Prošla je 21 godina otkada je Džemifer objavila svoju navodnu dugogodišnju aferu s tada demokratskim kandidatom Klintonom. Postao je to najsenzacionalniji događaj u predizbornoj kampanji 1992. godine.

Tabloid The Star je 23. januara 1992. godine objavio informaciju o Klintonovoj ljubavnici. On se tri dana kasnije pojavio na televiziji sa suprugom i negirao optužbe. Šest godina kasnije priznao je da je s Garner imao seksualne odnose jednom 1977. godine. Dženifer je nastavila pričati njihovu priču pa je napisala i knjigu, te pozirala za časopis Penthouse.

Danas, godinama kasnije, bilo je za očekivati da će se Flovers, inače kabaretska pevačica u Nju Orlenasu hteti odmaknuti od etikete ljubavnice, ali ona to dalje potencira.- Zašto da ne? Bila sam ljubavnica mnogo godina – objašnjava ona . Pored svega, počinje deliti savete o seksu u svojoj kolumni koja će se zvati 'Pitajte ljubavnicu Dženiferr'.

- Moram zahvaliti Billu na nekim savetima koje ću davati, rekla je Dženifer i dodala da bi joj bilo drago i da joj Bil piše.

Hillari je u životu bila s više žena nego BilU intervjuu Dženifer je rekla i da joj je Bil rekao kako je svestan da je Hilari biseksualka i da ga nije briga. Rekao joj je da je Hilari u životu imala više žena od njega.

Ipak, uprkos njihovim ulogama ljubavnice i supruge, Dženifer je dala podršku Hilari kada se kandidovala za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track