(Ne) veruj u idole

(Ne) veruj u idole

Komentar dana -

Dragi moj Nikola, dragi moji sportisti s kojima sarađujem godinama...

Informacija da je naš proslavljeni vaterpolista bio pozitivan na kokain, iako nije zvanično potvrđena, naterala me je da se dobrano zamislim. Neću da verujem, a ne mogu ni da ne verujem u istinitost ove šokantne vesti.

Dovoljno mi je što se pojavila. Vi ste, momci i devojke, neko na koga se naši najmlađi ugledaju. Uzori, idoli... Trebalo bi da budete primer.

Ne znam šta može zdravu, mladu, pametnu osobu, koja je odrasla na sportskim borilištima, da navede na zlo kakvo je upotreba narkotika.

Ako je Nikola kriv - snosiće posledice. Strahovit je to udarac i tu silinu vaterpolista svakako oseća. U poplavi svega čime nas truju s malih ekrana i u bliskom okruženju, svi smo mi nekako decu gurali ka sportskoj strani života. Svi smo im, voljno, za idole „nametnuli“ upravo vas kao heroje.

Nemojte da nas uverite da smo pogrešili! Zato vas molim - ostanite idoli našoj deci, ali im budite pravi primer na borilištima i van njih.

Neka nauče kako se normalne i zdrave osobe ponašaju. Kontraprimera imaju i više nego dovoljno, pa nam je, i bez vaše „pomoći“, teško da ih odbranimo od ludila u kom rastu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track