KORINA ŠUMAHER: Ostavite Mihaela i porodicu na miru
Foto: Fonet

Smeta joj pompa

KORINA ŠUMAHER: Ostavite Mihaela i porodicu na miru

Ostali sportovi -
Molim vas da nas podržite u zajedničkoj borbi s Mihaelom. Važno je da se pouzdate u lekare i bolnicu kako bi mogli da rade u miru i da im verujete u saopštenja. Molim vas, napustite bolnicu i ostavite nas na miru, rekla je supruga vozača F1

GRENOBL - Supruga Mihaela Šumahera, Korina zamolila je danas medije da prestanu sa "okupacijom" bolnice u Grenoblu gde se nalazi slavni vozač.

Mihael je već devet dana u komi, posle teške nesreće na skijanju, a od prvog dana na desetine novinara i fotoreportera dežura ispred bolnice kako bi saznali nove detalje o njegovom stanju.

"Molim vas da nas podržite u zajedničkoj borbi s Mihaelom. Važno je da se pouzdate u lekare i bolnicu kako bi mogli da rade u miru i da im verujete u saopštenja. Molim vas, napustite bolnicu i ostavite nas na miru", rekla je Korina.

Borba za život Mihaela Šumahera jedna je od top vesti u svetu. Desetine novinara zbog toga su stigle u Grenobl i traže bilo kakvu vest oko stanja stradalog vozača Formule 1. Većina novinara kampuje ispred bolnice, no bilo je i pokušaja ulaska na peti sprat na kojem se nalazi Šumi. Jedan novinar se čak prerušio u sveštenika kako bi se približio bivšem F1 vozaču, no njegov je pokušaj propao.

Lekari Univerzitetske bolnice u Grenoblu, saopštili su u ponedeljak da je stanje Mihaela Šumahera blago poboljšano, a portpaol slavnog Nemca Sabine Kem dodala je da do daljnjeg neće biti novih saopštenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja