KRAGUJEVAC: Hranom otrovano još troje radnika Fijata
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Upućeni na kućno lečenje

KRAGUJEVAC: Hranom otrovano još troje radnika Fijata

Srbija -
Oko 40 radnika fabrike Fijat automobili Srbija pregledano je u Infektivnoj klinici u Kragujevcu zbog simptoma trovanja hranom, a njih četvoro je zadržano na bolničkom lečenju

KRAGUJEVAC - Broj radnika kragujevačke fabrike Fijat automobili Srbija koji se otrovao hranom povećava se, pošto se tokom protekle noći još troje njih obratilo Hitnoj pomoći zbog stomačnih tegoba. Trojici radnika Fijata pomoć je ukazana kod kuće i nije bilo neophodno bolničko lečenje, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Oko 40 radnika fabrike Fijat automobili Srbija pregledano je u Infektivnoj klinici u Kragujevcu zbog simptoma trovanja hranom, a njih četvoro je zadržano na bolničkom lečenju, rečeno je u Kliničkom centru u Kragujevcu. Ostali radnici su posle pregleda upućeni na kućno lečenje. Radnici Fijata počeli da dolaze na Infektivnu kliniku juče oko 15 časova i pregledano je njih oko 40. Nisu još saopšteni rezultate istrage o uzrocima trovanja.

Stanje otrovanih radnika stabilno

Zbog simptoma trovanja hranom petoro radnika fabrike Fijat automobili Srbija zadržano je juče na bolničkom lečenju na Klinici za infektivne bolesti i njihovo stanje je stabilno. "Oni su primili potrebnu terapiju i njihovo stanje je dobro, pa se očekuje da tokom dana budu pušteni na kućno lečenje", rekla je portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević. Ona je navela da su juče od 15 časova do noćas na Klinici za infektivne bolesti pregledana 43 radnika zbog simptoma trovanja hranom. Posle specijalističkog pregleda pregleda svi su, sem njih petoro, otpušteni na kućno lečenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track