KUĆNI PRITVOR: Marko Mišković pušten iz zatvora!

Kurir saznaje

KUĆNI PRITVOR: Marko Mišković pušten iz zatvora!

Crna Hronika -
Miškoviću junioru određena mera kućnog pritvora i stavljena mu je nanogica

BEOGRAD - Sin vlasnika Delte Miroslava Miškovića, Marko Mišković pušten je danas iz pritvora Okružnog zatvora, saznaje Kurir. Miškoviću junioru određena je mera kućnog pritvora i stavljena mu je nanogica. On je u toku dana izveden iz zatvora, a predstavnicima medija nije bilo dozvoljeno da ga fotografišu!

Odlukom Specijalnog suda Miškoviću je ukinut pritvor i zamenjen kućnim pritvorom, odnosno merom zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor. Pripadnici Uprave preuzeli su Miškovića iz Okružnog zatvora u kojem je bio pritvoren od 12. decembra prošle godine i prevezli ga u stan gde su mu stavili elektronsku narukvicu za praćenje. O zameni pritvora za kućni pritvor Marku Miškoviću odluku je doneo sudija za prethodni postupak na poseban predlog njegove odbrane, rekao je Tanjugu njegov branilac Nebojša Maraš.

Naime, Apelacioni sud u Beogradu 22. marta 2013. potvrdio odluku kojom je za još tri meseca produžen pritvor vlasniku "Delta Holdinga" Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, i vlasniku Nibens grupe Milu Đuraškoviću koji po toj odluci može da im traje do 9. juna.

Pritvor je Miroslavu Miškoviću i Đuraškoviću produžen zbog opasnosti od bekstva i uznemiranja javnosti, a Marku Miškoviću samo zbog opasnosti od bekstva. Tužilaštvo za organizovani kriminal je prethodno tražilo produženje pritvora i izrazilo nesaglasnost da se pritvor zameni kućnim pritvorom Miroslavu Miškoviću, a Marku oduzimanjem pasoša uz polaganje jemstva, radi neometanog vođenja istrage.

Miškovići, Đurašković i još sedam okrivljenih koji se brane sa slobode sumnjiče se da su malverzacijama oštetili putarska preduzeća za oko 30 miliona dinara.Oni su u pritvoru od 12. decembra.

Marko Mišković je 22. marta dobio ćerku Antoninu sa pop pevačicom Jovanom Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja