MIKI NIJE JEDINI: Ovo su takmičari koji se nisu pridržavali pravila!

Nisu izdržali

MIKI NIJE JEDINI: Ovo su takmičari koji se nisu pridržavali pravila!

Stars -
Đuričić nije prvi koji je diskvalifikovan, pre njega su istu sudbinu doživeli i Milan Paroški, Indi, Ivan Ivanović Đus, Nikola 357, Ana Nikolić, Zorica Marković

Miki Đuričić je diskvalifikovan sa Farme, zato što je prešao ogradu imanja, što je najstrožije zabranjeno. U intervjuu za Kurir Miki je otkrio da je imao korektan odnos sa zadrugom i da se dva puta premišljao da li da napusti takmičenje ili ne, a treći put je definitivno rešio, a da se nikome nije obratio.

Pravila na Farmi koja su definisana ugovorom takmičara su brojna. Prekršiti neko pravilo za farmere znači ili oduzimanje honorara, direktna nominacija, ili ono najgore - diskvalifikacija.

Đuričić nije prvi koji je diskvalifikovan, pre njega su istu sudbinu doživeli i Milan Paroški, Indi, Ivan Ivanović Đus, Nikola 357, Ana Nikolić, Zorica Marković...

Milan Paroški je izbačen iz Lisovića zbog vređanja Bakija B3 na nacionalnoj osnovi, a Đus je takođe diskvalifikovan zbog vređanja Miloša Bojanića.

Pevačica Ana Nikolić je uradila istu stvar koju je uradio i Miki. Jedan dan je prešla kapiju Farme i zbog toga je napustila imanje.

Nikola 357 se nije slagao sa produkcijom, tačnije želeo je da njegova grupa "357" bude gost na imanju, a zadruga je to odbila.

Indi je dva puta odbila da spava u štali kao sluga, pa je zadruga rešila da je pošalje kući.

Zorica Marković je u prethodnom serijalu napala Staniju i počupala je za kosu i tako sebi zagarantovala povratak kući. Nikome od njih posle prekršaja nije omogućen povratak u rijaliti i mogućnost da se bore za nagradu.

Kada je na Farmi 4 došlo do fizičkog kontakta između Vesne Rivas i Goce Božinovske, zadruga je ragovala i njih dve su ubrzo napustile imanje. Međutim, napravljen je izuzetak i njih dve ubrzo su vraćene u Lisović. Produkcija je izjavila da su mnogi tražili da se pevačice vrate na imanje, što su i učinili, a onda je usledila velika osuda druge strane gledaoca, koji su ih optužili da se sada i pravila krše i zarad rejtinga i pouplarnosti.

S druge strane ima i onih kojima sa život na imanju baš dopada, pa je tako Ekrem Jevrić postao deo "inventara" imanja, a za petama mu je i Zorica Marković koju ćemo očekivati i u sledećem rijalitiju osim ako ne uradi nešto za šta će biti diskvalifikovana do kraja života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track