NASTUP SUPERFINALISTA: Dobar provod uz zvezde šoua X Factor
Foto: X Factor, Luka Pilipović

Gitare i vino

NASTUP SUPERFINALISTA: Dobar provod uz zvezde šoua X Factor

Pop kultura -
Prema izboru Kikija Lesendrića, Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski i Lukijan Ivanović izvodili su najveće pop rok hitove domaćih i stranih zvezda

U fantastičnoj klupskoj atmosferi, sinoć je na Adi Ciganliji 150 zvanica uživalo u lajv "unplugged" nastupu superfinalista šoua X Factor.

Prema izboru Kikija Lesendrića, Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski i Lukijan Ivanović izvodili su najveće pop rok hitove domaćih i stranih zvezda kao što je grupa "U2", pevačica Adele, Toše Proeski, Željko Joksimović, Film, Rijana, Čola, Emeli Sande, "Simply Red".

Zvanice su bile oduševljene fantastičnim vokalima mladih zvezda, koje su učešćem u najvećem muzičkom šou programu na Balkanu oduševile publiku celog regiona. U odličnoj, po malo intimnoj atosferi, uživalo se uz "savršen par" prvoklasnih glasova i gitare, ali i dobrog vina i hrane.

"Divno se osećam ovde! Volim ovakav tip žurki u intimnoj atmosferi, uz dobro vino i odličnu klopu. Ne podržavam konzumiranje alkohola u velikim količinama, ali ponekad volim da popijem čašu dobrog belog vina", rekla je Tamara Milanović, superfinalistkinja šoua X Factor.

Da podsetimo, superfinale ovog popularnog muzičkog takmičenja je na programu u nedelju 23. marta u Kombank Areni.

Daniel Kajmakoski, foto Luka Pilipović
Daniel Kajmakoski, foto Luka Pilipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track