NOVI SAD: Darijanu Musiću ukinuta presuda za ubistvo manekenke Vladislave Červenko

Apelacioni sud

NOVI SAD: Darijanu Musiću ukinuta presuda za ubistvo manekenke Vladislave Červenko

Crna Hronika -
Nakon usvajanja žalbe branilaca, Musiću, koji je jula prošle godine osuđen na 35 godina robije, suđenje će biti ponovljeno
1 / 4 Foto: Fejsbuk

NOVI SAD - Presuda Darijanu Musiću (26), koji je u julu prošle godine osuđen na 35 godina zatvora za ubistvo manekenke Vladislave Červenko, ukinuta je.Apelacioni sud u Novom Sadu je usvojio žalbe branilaca, pa će Musiću ponovo biti suđeno pred Višim sudom.

Do donošenja nove presude Musić će biti u pritvoru. Musić je osuđen u julu prošle godine u Višem sudu u Novom Sadu na 35 godina zatvora zbog ubistva novosadske manekenke Vladislave Červenko.

Istovremeno rešenjem Apelacionog suda u Novom Sadu osuđenom Darijanu Musiću je produžen pritvor za 60 dana, odnosno najduže do 24.02.2014. godine!

Darijan Musić (Foto: Facebook)
Darijan Musić (Foto: Facebook)

Darijan Musić se inače tokom policijske potrage za njim oglasio postom na Fejsbuku uznemirujuće sadržine. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić je tada u poruci izrazio ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavio da će se ubiti.

http://www.youtube.com/watch?v=qXhiLiX9ffU

Privođenje Darijana Musića (Foto: Kurir)
Privođenje Darijana Musića (Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja