Obavljena obdukcija tela veslača Nemanje Nešića

Šok i neverica

Obavljena obdukcija tela veslača Nemanje Nešića

Crna Hronika -
Zasad nema informacija šta je razlog smrti srpskog olimpijca

SMEDEREVO - Dežurni istražni sudija Višeg suda u Smederevu Dragoslav Milanović izdao je nalog da se izvrši obdukcija i da se urade odgovarajuće toksikološke analize, kako bi se utvrdio uzrok smrti veslača Nemanje Nešića, rečeno je u ovom sudu i potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

"Za sada nemamo informacije šta je razlog smrti mladića. Istražni sudija je dao nalog da se izvrši obdukcija i kad stigne taj nalaz, znaćemo šta je razlog i kako ćemo se dalje ponašati", izjavio je viši javni tužilac Dragan Lopušina.

Prema njegovim rečima, obdukcija je obavljena, a uzeti su i toksikološki nalazi i prosleđeni Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Obdukciju je obavio doktor Ljubiša Božić iz Nacionalnog kriminalističkog centra MUP Srbije, a rezultati će biti poznati za dvadesetak dana, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Smederevu.

Komemoracija povodom iznenadne smrti smederevskog sportiste, prema rečima predsednika UO Veslačkog kluba Smederevo, Dragoljuba Paunovića, biće održana u petak u 10 časova u sali Skupštine grada, a sahrana će se obaviti istog dana na Novom groblju u 13.30 časova.

Jedan od najperspektivnijih srpskih veslača, član reprezentacije Srbije i Veslačkog kluba Smederevo, dvadesetčetvorogodišnji Nemanja Nešić preminuo je u sredu na treningu u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track