ONI SU SE ODUPRELI HOLIVUDSKOM TRENDU: Parovi koji imaju duge i stabilne brakove

Savršeni

ONI SU SE ODUPRELI HOLIVUDSKOM TRENDU: Parovi koji imaju duge i stabilne brakove

Pop kultura -
Retki su oni koji su odolevaju pritisku i opstali zajedno i više od 10 godina

Brakovi u Holivudu su poznati po tome što traju kraće nego sama ceremonija. Tek što stignu da odgovore na sve intervjue o svom venčanju, zvezde već počnu da pune novinske strane vestima o tome da se razvode. Međutim, retki su parovi koji odolevaju pritisku i opstaju zajedno i više od 10 godina. Pogledajte koje su to zvezde koje i pored novca i slave, imaju i savršene i duge brakove.

1. Dejvid i Viktorija Bekam Dejvid i Viktorija su se upoznali 1997. godine kada je "Poš Spajs" prisustvovala utakmici "Mančester junajteda" za koji je Dejvid igrao. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, već sledeće godine ju je zaprosio, a venčali su se 4. jula 1999. u zamku u Irskoj. U braku su skoro 15 godina, a Dejvid je imao samo 22 godine kada su počeli da se zabavljaju, dok je Viktorija godinu dana starija. Imaju tri sina i ćerku.

2. Bijonse i Džej Zi Bijonse i Džej Zi su godinama krili svoju vezu od očiju javnosti. Jednom prilikom, u intervjuu za"US magazin", Bijonse je rekla da su se upoznali kada je ona imala 18 godina, a počeli da se zabavljaju kada je imala 19. Njihova veza traje već trinaest godina, a venčali su se 2008 godine. Džej Zi je 12 godina stariji od Bijonse, ali to im nimalo ne smeta, jer deluju zaljubljeniji nego ikada. Sedmog januara 2012. dobili su ćerku Blu Ajvi. Šuškalo se da Džej Zi krije vanbračnog sina, ali je on to zvanično negirao.

3. Megan Foks i Brajan Ostin GrinMegan i Brajan su počeli da se zabavljaju 2004. godine, kada je Megan imala 18 godina, a Brajan 30. Međutim, razlika u godinama se nije isprečila između njih, te su se posle 6 godina veze venčali. Imaju dva sina, Nou i Bodija, a uskoro će biti 10 godina kako su zajedno. Brajan iz veze sa Vanesom Marsil ima jedanaestogodišnjeg sina Kasijusa.

ONI NISU USPELI DA SAČUVAJU SVOJU LJUBAV:

1. Kim Kardašijan i Kris HamfrisU decembru 2010. Kim i Kris su počeli da se zabavljaju, a posle šest meseci veze Kris ju je zaprosio. Iako su imali venčanje iz snova i iako su delovali zaljubljeno i srećno, njihov brak je potrajao samo 72 dana. Razvod je trajao mnogo duže nego brak, jer je Kris tražio njenu javnu potvrdu da ga je iskoristila kao marketinški trik. Kim je trenutno verena za dugogodišnjeg prijatelja, repera Kanje Vesta sa kim ima ćerkicu Nort.

2. Pamela Anderson i Kid Rok Pamela je poznata po svojim turbulentnim vezama. Udala se za Tomi Lija posle samo 4 dana poznavanja, a razveli su se posle tri godine braka iz kog imaju dvoje dece. Pamela se potom verila za Kid Roka 2001, ali su raskinuli 2003. Međutim, tri godine kasnije, par se venčao na jahti u Sen Tropeu, 29. jula. Nekoliko meseci kasnije, Pamela je imala spontani pobačaj, a 17. novembra iste godine su se razveli, posle skoro 4 meseci braka. Pamela je poznata po tome što se vraća starim ljubavima i nekoliko puta je izjavljivala da je sa svim bivšim muževima imala seks i posle razvoda. U januaru ove godine se udala ponovo za Rika Solomona, za kog je vrlo kratko bila udata 2007. godine.

3. Dženifer Lopez i Kris DžadDženifer Lopez vole da nazivaju naslednicom Elizabet Tejlor zbog velike ljubavi prema dijamantima, ali i muškarcima. Dženifer se tri puta udavala, a bila je i verena za glumca Bena Afleka. Za prvog muža Ohani Nou, udala se 2007. i ostali su u braku samo 13 meseci. Za Kris Džada je bila udata od oktobra 2001, do jula 2002. Najduže je bila u braku sa kolegom pevačem Mark Entonijem, sa kojim je nekoliko godina pre toga bila u kratkoj vezi. Rastali su se posle sedam godina braka i imaju blizance Maksa i Emu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track