MUŽ UBIO ŽENU ZBOG NOVCA: Prvo je na nju bacio poskoka, a onda i kobru dok je spavala
Foto: Profimedia

indija

MUŽ UBIO ŽENU ZBOG NOVCA: Prvo je na nju bacio poskoka, a onda i kobru dok je spavala

Planeta -

Soraj (27) iz Indije optužen je da je ubio svoju suprugu Uthru, majku njihovog jednogodišnjeg deteta, tako da je na nju bacio kobru dok je spavala.

Policijska istraga otkrila je kako je Soraj i ranije pokušao da ubije suprugu na sličan način. U martu je kupio izuzetno otrovnu vrstu poskoka koji je ugrizao njegovu suprugu. Zbog jakog otrova je Uthra bila u bolnici čak dva meseca i borila se za svoj život.

Kad joj se stanje poboljšalo, Uthra je otišla na oporavak u kuću svojih roditelja. Soraj nije odustajao od svog plana da je ubije. Kako niko nije posumnjao da je on kriv za ugriz poskoka, spavao je u sobi sa suprugom i odlučio je još jednom da pokuša da je ubije. Kupio je kobru i bacio ju je na svoju suprugu dok je spavala. Idućeg jutra je preminula.

Njeni roditelji posumnjali su na Soraja nekoliko dana nakon što je Uthra umrla, kada je počeo da zahteva da se reše imovinsko-pravni odnosi. Hteo je da se sva njena imovina prebaci na njegovo ime.

Kako javlja Daily Mail, Uthrini roditelji vrlo su imućni, no Soraj, iako je radio u privatnoj banci, nije finansijski dobro stajao. Miraz koji je dobio pre braka bio je izdašan - 100 zlatnih novčića, novi auto i 500.000 rupija (oko 18.500 evra). Kako je policija navela, bojao se da bi razvodom morao sve to da vrati, pa ju je ubio.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track