ŠTA TO ULEĆE U VULKAN?! Misteriozna scena u Meksiku: Ništa što je NAPRAVIO ČOVEK ne može da izdrži 1.000 STEPENI (VIDEO)
Foto: X/elneveri_bna, x/TimesAssociates

šok

ŠTA TO ULEĆE U VULKAN?! Misteriozna scena u Meksiku: Ništa što je NAPRAVIO ČOVEK ne može da izdrži 1.000 STEPENI (VIDEO)

Planeta -

Misteriozni leteći objekat ponovo je zabeležen iznad vulkana Popokatepetl u Meksiko Sitiju!

Nadzorna kamera snimila je nepoznati leteći objekat kako se približava vulkanu i na snimku deluje da je spustio tačno u krater. Na snimku se jasno vidi i da se sjaj misterioznog objekta pojačava kako se približava krateru iz koga izbija gust dim.

Bizaran prizor snimljen je u ponedeljak uveče.

To nije prvi put da su misteriozni leteći objekti primećeni iznad jednog od najaktivnijih svetskih vulkana. Meksički stručnjak za NLO Haim Mausan ranije je objavljivao snimke sličnih incidenata.

Mausan navodi da nijedan predmet koji je napravio čovek ne može da uđe u krater koji izbacuje lavu sa temperaturom od oko 1.000 stepeni Celzijusa.

Muškarac iz Teksasa, podsetimo, snimio je misteriozni leteći objekat u ponedeljak svega nekoliko minuta pre potpunog pomračenja Sunca! Na snimku se vidi misteriozni objekat koji se odjednom pojavio na nebu i potom velikom brzinom nestaje u oblacima.

(Kurir.rs/Sun/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track