Višestruko silovanje opet potreslo Indiju

Nema mira

Višestruko silovanje opet potreslo Indiju

Planeta -
Odvukli su ženu na obližnju farmu nakon što su u grlo njenog supruga ulili kiselinu.Žena je pronađena mrtva s višestrukim teškim povredama, saopštila je policija, dodavši da očekuju rezultate obdukcije

NJU DELHI- Dok hiljade Indijaca žali za dvadesetrogodišnjom studentkinjom medicine, koja je preminula nakon što su je šestorica muškaraca silovala u autobusu, policija u Zapadnom Bengalu istražuje još jedan slučaj višestrukog silovanja.

U poslednjem slučaju, porodica silovane je rekla da su šestorica muškaraca napala ženu i njenog supruga dok su se vraćali kući nakon posla.

Odvukli su ženu na obližnju farmu nakon što su u grlo njenog supruga ulili kiselinu.Žena je pronađena mrtva s višestrukim teškim povredama, saopštila je policija, dodavši da očekuju rezultate obdukcije.

Lokalna policija je saopštila da su četvorica muškaraca na ispitivanju zbog povezanosti sa tim slučajem.

Ovaj napad je sličan onom koji se dogodio 16. decembra, kada su devojka i njen prijatelj, čija imena nisu objavljena, bili žrtve napada šestorice muškaraca koji su silovali devojku u autobusu.

Muškarci su brutalno pretukli par, a devojka je pretrpela teške povrede unutrašnjih organa. Zatim su oboje skinuli do gola i izbacili iz autobusa. Devojka je u subotu preminula u bolnici u Singapuru nakon nekoliko operacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track