PROĆERDAO OČEVE PARE: Drugarima na igralištu podelio više od 10.000 evra!

Dečak šokirao sve

PROĆERDAO OČEVE PARE: Drugarima na igralištu podelio više od 10.000 evra!

Austrija -
Dečak je u skejt parku, u kojem je provodio gotovo sve svoje slobodno vreme, u toku nekoliko nedelja podelio veliku količinu novca

VINER NOJDORF - Dečak iz Donje Austrije podelio više od 10.000 evra svojim drugarima u skejt parku u Viner Nojdorfu. Policija nije saopštila podatke o mališanu, zna se samo da je dečak učenik osnovne škole, a da je podeljeni novac pripadao njegovom ocu, koji je doživeo šok kada je video koliko novca je njegovo dete proćerdalo.

Kako bi se pokazao pred drugarima i stekao njihovo poštovanje i divljenje, dečak je u skejt parku, u kojem je provodio gotovo sve svoje slobodno vreme, u toku nekoliko nedelja podelio veliku količinu novca.

Radnici obližnjeg omladinskog centra koji poznaju najveći deo ove dece, shvatili su da se u okviru grupe nešto događa. Kada su shvatili da deca među sobom dele veliki novac, pozvali su policiju.

Službenici su ustanovili da je podeljeni novac pripadao dečakovom ocu. Na koji način je učenik došao do ovako velike sume, još nije poznato. Porodica sada pokušava da povrati novac od dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja