AUSTRIJANKA PREŽIVELA HOROR: Psihopata je oteo dok je  vozila bicikl, golu je vezao za stolicu, a onda ubacio u kadu i pretio da će da je udavi, ali   uspela je da ga nadmudri!
Foto: Printscreen Oe24.at

drama kao na filmu

AUSTRIJANKA PREŽIVELA HOROR: Psihopata je oteo dok je vozila bicikl, golu je vezao za stolicu, a onda ubacio u kadu i pretio da će da je udavi, ali uspela je da ga nadmudri!

Austrija -

Natali Birli (27), austrijska triatlonka krenula je u utorak popodne na trening. Ova uspešna sportistkinja nedavno se porodila i ponovo je počela da vežva. kada se nije vratila kući do 21 sat njen subrug se zabrinuo i pozvao policiju.

Dok su je tražili, Natali je preživljavala pakao. Nju je dok je vozila bicikl čovek je namerno udario automobilom i ona je tada pala i slomila ruku. Zatim je vezao i ugurao u vozilo. Odvezao ju je do svoje kuće i opio alkoholom.

"Kada sam došla k sebi bila sam zavezana za stolicu u jednoj staroj kući. Rekao mi je da danas radim što mi kaže i da ću sutra biti slobodna. Prisilio me da gola uđem u kadu sa hladnom vodom i pretio je da će da me udavi", ispričala je kasnije policiji Natali.

Pretio joj je i nožem, ali je Natali ostala prisebna i počela sa otmičarem da razgovara o cveću. On je onda ispričao da mu je otac umro, da mu je majka bila alkoholičarka, a da ga je devojka prevarila s drugim.

Na kraju je Natali ubedila otmičara da je pusti. On je odvezao kući, a policija je .ubrzo uhapsila muškarca (33) koji im je od ranije poznat po nasilništvu i koji je psihički bolestan.

Kurir.rs/OE24

Foto printscreen OE24

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track