MAĆEHA MONSTRUM: Pokušala da siluje dečaka (14) koga je htela da usvoji
Foto: Printscreen Facebook

Stravično

MAĆEHA MONSTRUM: Pokušala da siluje dečaka (14) koga je htela da usvoji

Planeta -

Amerikanka Kristi Lin Džaski (43) iz Severne Karoline priznala je da je pokušala da obljubi 14-godišnjeg dečaka sa Filipina, kojeg je trebalo da usvoji

43-godišnja Kristi Lin Džaski iz američke države Severne Karoline bila je u postupku usvajanja 14-godišnjaka s Filipina, ali dečak ju je toliko privlačio da je ubrzo počela da ga ljubi i pipka, pa se čak jednom prilikom popela na njega i, kako je priznala prijateljici, morala da se bori s porivom da ne "ode dalje".

Kako piše Independent, čitava serija takvih incidenata događala se u njenoj kući između decembra 2014. i januara 2015. godine.

Džaski je na sudu priznala krivicu prema tri tačke optužnice za seksualno napastovanje maloletnika. Za priznanje je zauzvrat osuđena na uslovnu kaznu pod nadzorom, pa će pored toga sledećih 30 godina biti registrovana kao seksualni prestupnik.

Prema pisanju vilmington Star Njuza, dečak je rekao da ga je Jaski krivila za navedene incidente i govorila da ne zna "kako je među njima došlo do toga".

Istragu je pokrenula policija iz Vilmingtona kad je Džaski svojoj prijateljici n Filipinima poslala poruku u kojoj je navela da je ljubila dečaka koga je prethodno spominjala kao "svog sina".

Neimenovani dečak odveden je iz doma i premešten u drugu državu i navodno je dobro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track