PAPA PRIKRIVA VANZEMALJCE? Vikiliks o velikoj tajni Vatikana
Foto: Reuters

Dosije iks

PAPA PRIKRIVA VANZEMALJCE? Vikiliks o velikoj tajni Vatikana

Planeta -

Predstavnici Katoličke crkve će nas na sastanku obavestiti o svemu što Sveta stolica zna o bićima iz svemira, piše u mejlu astronauta Edgara Mičela

NJUJORK - Papa Franja i vatikanski čelnici znaju da vanzemaljci posećuju Zemlju i to skrivaju od naroda.

Ovo tvrdi američki astronaut Edgar D. Mičel u mejlu Džonu Podesti, savetniku predsednika SAD Baraka Obame i šefu izbornog štaba Hilari Klinton, pokazali su mejlovi koje je objavio Vikiliks.

Svemirski sporazum

- Dragi Džone, veoma je bitno da se što pre sastanemo i razgovaramo o energiji nulte tačke i objavljivanju istine. Sastanku će prisustvovati i moja koleginica Teri Mensfild, koja će nas obavestiti o svemu što Vatikan zna o inteligentnim vanzemaljcima - piše u mejlu koji je Mičel poslao tadašnjem Obaminom savetniku 18. januara 2015.

Sličnu poruku poslao je Podesti i nekoliko meseci kasnije - 18. avgusta 2015, kada je ovaj već napustio Belu kuću i ušao u tim Klintonove.

Šta sve krije Džon Podesta?
Šta sve krije Džon Podesta?

- Dragi Džone, rat u svemiru se usijava, pa je važno da ti pred naš razgovor kažem nekoliko stvari. Vanzemaljci nam pomažu da dobijemo energiju nulte tačke. Međutim, oni neće da tolerišu nikakvo nasilje ni na Zemlji ni u svemiru. Zvuči kao naučna fantastika, ali stvarni rat zvezda je moguć - napisao je Mičel, koji je početkom prošle godine preminuo.

Zbog pominjanja Vatikana, sedišta Rimokatoličke crkve, ovi mejlovi šestog čoveka koji je hodao po Mesecu izazvali su veliku pažnju, posebno zato što se papa Franja nije ograđivao od postojanja vanzemaljaca, već je tokom propovedi govorio da bi i njih krstio ako posete našu planetu.

POZNATI BRITANSKI FIZIČAR: Evo zašto nikada nećemo naći vanzemaljce

Tajna dokumenta

Inače, Podestu, koji je bio i savetnik Bila Klintona, takođe zanimaju vanzemaljci, a kad je otišao iz Bele kuće, rekao je da najviše žali što narodu nije uspeo da saopšti istinu o njima jer su mnoga dokumenta i dalje najstrože čuvana tajna. O gostima s druge planete više puta su govorili i Klintonovi.

BiografijaŠESTI ČOVEK NA MESECU- Edgar Mičel (1930-2016), američki pilot, inženjer i astronaut- Bio je član posade „Apola 14“- Upravljao je lunarnim modulom kojim se posada spustila na Mesec- Šesti je čovek koji je hodao površinom Meseca- U svemiru je proveo 216 sati i 42 minuta- Tvrdio je da vanzemaljci posećuju našu planetu, kao i da su upravo oni sprečili treći svetski rat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track