VELIKI SEKS SKANDAL: Policajci imali odnose sa maloletnom prostitutkom i ona ima dokaze
Foto: Facebook/Celeste Guap

Iskorišćavali je

VELIKI SEKS SKANDAL: Policajci imali odnose sa maloletnom prostitutkom i ona ima dokaze

Planeta -

Selest Guap, 18-godišnja prostitutka iz Ouklenda, tvrdi kako je za zaštitu od hapšenja imala polne odnose sa pripadnicima tamošnje policije.

Za to ima i dokaze jer je čuvala poruke koje je razmenjivala s nekima od njih. Svi su oni sada u dodatnom problemu jer su s njom stupili u polne odnose kada je imala samo 16 godina.

U početku se činilo kako je skandal ograničen samo na policiju u Ouklendu. Ipak, devojka je kasnije promenila priču i u razgovoru za lokalni radio optužila i pripadnike odeljenja iz raznih delova SAD-a. Sada tvrdi da je spavala sa 14 policajaca iz Ouklenda, petoro iz Ričmonda i trojicom iz San Franciska.

Ipak, Selest je svoj iskaz menjala više puta, prvi put je javno istupila na Fejsbuku gde je priznala da joj je dok je bila maloletna jedan klijent bio policajac. Sada tvrdi da ih je bilo još, a svaki dan iskaču nova imena i lista je sve duža.

Posebno inkriminišuće su poruke koje je s njima razmenjivala, a u kojima je upozoravaju da se protiv nje vodi istraga i da bi joj mogao prići klijent koji zapravo radi na slučaju protiv nje.

"Tada, kada sam bila mlađa i kada su me upozoravali činilo mi se kao da im je uistinu stalo. Sada znam da su me samo iskorišćavali. Ipak, nije mi teško i ne osećam krivicu. Radila sam sve to jer nisam imala izbora", kazala je Selest.

Glavni inspektor odeljenja u Ouklendu Šon Vent juče je podneo ostavku, a u toku su istrage protiv tamošnjih policajaca.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja