(VIDEO) GREŠKOM NAZVALA POLICAJCA: Dilerka dogovarala prodaju droge, a uletela u sačekušu
Foto: Printscreen KOB 4

Poterao je maler

(VIDEO) GREŠKOM NAZVALA POLICAJCA: Dilerka dogovarala prodaju droge, a uletela u sačekušu

Planeta -
Rene Lusero umesto narkomana mušterije pozvala policajca i konačno završila iza rešetaka

ALBUKERKI - Dilerka droge Rene Lusero iz američkog grada Albukerkija telefonirala je jednoj od mnogobrojnih mušterija, ali pogrešila je dok je birala broj i nehotice pozvala - policijskog detektiva.

Detektiv se iznenadio kad se javio na telefon, i to službeni, i čuo s druge strane da je stiglo "belo" i da može da se kupi. Znao je ko je Rene Lusero iz ranijih slučajeva, pa se odlično snašao i uskočio u ulogu mušterije narkomana. Očas posla je dogovorio kupovinu i odmah organozovao sačekušu.

Svi su došli na "sastanak" - Luserova je povela još dvoje pomagaća, neimenovanu ženu i vozača Lusijana Navaru. Paketić heroina izvukla je iz brushaltera, pa ju je predala vozaču. Navaro je pošteno izmerio heroin, procenio da košta 30 dolara i prodao je detektivu.

Odmah su poiskakali i drugi policajci, pa su uhapsili troje dilera. Luserova, koju nikako da uhapse jer nisu imali dovoljno dokaza, priznala je da je htela da pozove druga svog dečka, ali pritisnula je pogrešnu tipku. Navodno je htela da od novca za drogu kupi gorivo.

(KOB 4)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track