(VIDEO) KRVOPROLIĆE PRED TV U AMERICI: Bivši kolega ubio dvoje novinara tokom prenosa uživo!
Foto: Printscreen Yt

Pucao pred kamerama

(VIDEO) KRVOPROLIĆE PRED TV U AMERICI: Bivši kolega ubio dvoje novinara tokom prenosa uživo!

Planeta -
Reporterku Alison Park i snimatelja Adama Vorda upucao je nezadovoljni biši kolega dok su uživo radili intervju u šoping centru. Pogodio je i ženu koju su intervjuisali, ali je operisana i van životne opasnosti

NJUJORK - Napadač koji je otvorio vatru po novinarskoj ekipi koja je u 6:45 ujutro uživo izveštavala u jutarnjem programu sa događaja u američkoj saveznoj državi Virdžiniji najverovatnije je njihov nezadovoljni bivši kolega!

Ubijeni su novinarka i snimatelj TV stanice WDBJ7, Alison Parker (24) i Adam Vord (27). Alison je baš intervjuisala ženu u šoping centru u Bredfordu, kad su odjeknuli hici.

Začulo se najmanje šest pucnjeva, a onda je kamera pala i nije se više pomerila. U međuvremenu se saznalo da je i Viki Gardner, žena koju je Alison intervjuisala, ranjena, ali je operisana i van životne opasnosti je.

Stigla je i prva fotografija ubice, kog policija traži po Bedfordu. On je još u bekstvu, pa istraga još ne zna motiv za ovaj bezumni zločin. Vest da je ubica nezadovoljni bivši radnik WDBJ7 objavili su lokalni mediji.

Objavljen je i snimak policijske potere za napadačem.

I Alison i Adam su bili pred venčanjem, tužno kažu njihove kolege.

Alison se upravo uselila kod verenika Krisa Hersta, voditelja vesti takođe u WDBJ7.

"Ovo nismo obelodanili, ali Alison Parker i ja se mnogo volimo. Upravo smo počeli da živimo zajedno. U šoku sam", tvitovao je očajni Kris.

Adam je bio veren s producentkinjom WDBJ7 Melisom Ot. Njih dvoje su se spremali za selidbu u Severnu Krolinu, gde je Melisa dobila nov posao, izveštava ITV.

(Sky News, Russia Today)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track