Pobile se Stanija i Aleksandra!

Ženski fajt u Survajveru

Pobile se Stanija i Aleksandra!

Stars -
Dobrojevićka: Kurvo, imaš dečka, a ja ti čuvam stražu dok se je. eš s Radovanom

Žestok obračun na Kostariki!Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova pobile su se na ostrvu odbačenih! Sve je počelo kada je Makedonka izgurala srpsku starletu iz kreveta.

- Ajde, đubre malo, gubi se da te ne vidim! Muka mi je od tebe - razbesnela se Stanija.

Aleksandra joj je odgovorila nešto umerenijim tonom.

- Ma nemoj, sad ćeš ti da vidiš! Reći ću svima ko si i šta si, ima da te ocrnim pred svim muškarcima - unela joj se u lice Nakova.

- Ma, marš, bre! Imaš dečka kod kuće, je. ala si se s Vladom dok si s tim dečkom, i ti ćeš nekog da ocrniš! Skloni se, kretenušo mala - urlala je Stanija.

- Pogledaj se, krivo ti je što Ognjen nije hteo da te pogleda! Čak ni na poruku da ti odgovori! Zato si nesrećna, pogledaj se, imaš bore - podbola ju je Aleksandra.

Stanija ju je šutnula, a onda je izbila tuča! Čupale su se, grebale... Dobrojevićka je u tom metežu uspela da izgovori i niz sočnih detalja o romansi Nakove i Radovana Stošića.

- Ti mi nešto govoriš, kurvo. Ja sam ti čuvala stražu dok si se je. ala s Radovanom, a dečko te čeka u Makedoniji! Ti ćeš da mi pridikuješ?! Marš, bre, dok te nisam zgazila! - vikala je Stanija.

Svađa i fizički obračuni trajali su skoro dva sata, nakon čega je usledila tišina. Nakova i Dobrojevićka nisu razgovarale do povratka u civilizaciju.

(D. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track