POGLEDAJTE KO OTVARA OI: Putinova ljubavnica pali plamen u Sočiju!
Foto: Facebook

Živa vatra

POGLEDAJTE KO OTVARA OI: Putinova ljubavnica pali plamen u Sočiju!

Ostali sportovi -
Iako je ime osobe koja pali olimpijski plamen obično najstrože čuvana tajna, ruski mediji tvrde da će upravo 30-godišnja Kabaeva imati čast da 7. februara otvori 22. ZOI

SOČI - Čuvena ruska gimnastičarka Alina Kabaeva upaliće Olimpijski plamen na svečanoj ceremoniji otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

Kabaeva je navodno dugogodišnja ljubavnivnica ruskog predsednika Vladimira Putina. Iako je ime osobe koja pali olimpijski plamen obično najstrože čuvana tajna, ruski mediji tvrde da će upravo 30-godišnja Kabaeva imati čast da 7. februara otvori 22. ZOI.

Alina je na Igrama u Sidneju 2000. godine osvojila bronzanu medalju, da bi četiri godine kasnije u Atini uzela zlato. Alina Kabaeva je član Putinove Ujedinjene Rusije i poslanik u parlamentu. Mediji su pisali da je Alina Kabaeva 2012.g odine dobila ćerku sa Putinom. O tajnoj vezi predsednika Rusije i ove lepotice pisalo se još pre pet godina, a navodno par ima i sina koji se rodio 2008.Vladimir Putin se prošle godine razveo od supruge Ljudmile, posle skoro 30 godina braka.

http://www.youtube.com/watch?v=v3BYXb4WRMk
http://www.youtube.com/watch?v=h73BEvp9sNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track