Popović: Severina zloupotrebljava našeg sina Aleksandra!
Foto: Kurir

Seve nije dala Milanu da dovede dete u Srbiju

Popović: Severina zloupotrebljava našeg sina Aleksandra!

Stars -
Ona misli da je samo ona odgovorna za odluke u vezi s Aleksandrom. Ovo je najgrublje kršenje dečjih prava, kaže Popović

Baš je briga šta je sud rekao.Severina Vučković oglušila se o odluku suda u Zagrebu koji je odobrio Milanu Popoviću da njihovog sina Aleksandra konačno dovede u Srbiju. Biznismen je planirao da već ovog vikenda s detetom boravi u Beogradu i Vršcu, ali je ipak iz Hrvatske kući došao sam. Severina nije dozvolila da dvogodišnji Aleksandar pođe sa ocem. Srpski kralj bakra za hrvatski dnevni list 24 sata izjavio je da njegova bivša verenica zloupotrebljava to što njihov sin živi s njom.

Baka ga nije videla od juna- Severina ne razume šta znači zajedničko starateljstvo. Zloupotrebljava to što Aleksandar živi kod nje i misli da je samo ona odgovorna za njega i da može sama da donosi odluke. Ovo je grubo kršenje dečjih prava, najgrublje - izjavio je Popović. Njemu je posle nedavne parnice za starateljstvo dozvoljeno da dva puta mesečno, četiri vezana dana (četvrtak, petak, subota i nedelja) bude s detetom, da jedan dan u nedelji, kad nije njegov vikend, može da ga vidi, a ono što ga je najviše obradovalo je dozvola da ga dovede u Srbiju. Takođe, određeno je da mesečno plaća alimentaciju od 2.000 evra, na šta će se Severina žaliti jer smatra da je to malo.Kako stvari stoje, Milan će morati da sačeka sledeći vikend, a to je osim njega rastužilo i njegovu majku, koja jedva čeka susret sa svojim unukom jer joj mnogo nedostaje.- Baka Radojka nije videla unuka od juna prošle godine. Svi ga u Srbiji željno iščekuju - rekao je Popović.Raspodela imovineOno što je Milana, „teškog“ više desetina miliona evra, posebno pogodilo je to što je Severina ovog vikenda u Beogradu. On nije obavešten ko za to vreme vodi brigu o Aleksandru. Hrvatskim novinarima je naglasio da Seve ni s njim ne razgovara o tome gde će i kome ostaviti dete.Inače, njih dvoje će se uskoro opet videti na sudu, ali ih sad čeka parnica oko imovine. Navodno, Severina od njega traži polovinu svega onoga što je stekao tokom njihove veze.- Mi nikad nismo živeli u zajednici, nego smo bili u ljubavnoj vezi. Povremeno smo se viđali, a svako je živeo u svom domu u svom gradu - kaže milioner.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severinom preko njenog menadžera Tomislava Petrovića kako bismo čuli njen komentar, ali nam on nije odgovorio na poruku.

Poželeo joj srećuDAJ BOŽE DA JE S NEKIM U VEZIUpitan da prokomentariše navode da je Seve u vezi s hrvatskim kraljem mleka Lukom Rajićem, Milan je svojoj bivšoj dragoj poželeo mnogo sreće u ljubavnom životu.- Daj bože da je nekog našla. Samo neka je ona srećna, svima će nam biti bolje - rekao je Milan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja