PROKUPLJE: Pronađena majka koja je pobegla i ostavila bolesno dete u bolnici
Foto: KURIR

Napustila dete

PROKUPLJE: Pronađena majka koja je pobegla i ostavila bolesno dete u bolnici

Srbija -
Pripadnici policije su trudnu Đ.M. (30) pronašli na autobuskoj stanici u tom gradu prilikom pokušaja bekstva a ona je tek nakon dužeg ubeđivanja od strane policije pristala da se vrati kod svog prvorođenog trogodišnjeg sina M.T.

PROKUPLJE - Pripadnici policijske uprave u prokuplju pronašli su trudnu Đ.M. (30) koja je iskočila kroz prozor infktivnog odeljenja opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju i pobegavši ostavila samo bolesno trogodišnje dete na odeljenju.

Pripadnici policije su trudnu Đ.M. pronašli na autobuskoj stanici u tom gradu prilikom pokušaja bekstva a ona je tek nakon dužeg ubeđivanja od strane policije pristala da se vrati kod svog prvorođenog trogodišnjeg sina M.T. od koga je pobegla i ostavila ga bolesnog potpuno samog na infektivnom odeljenju opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju.

Nadležni iz centra za socijalni rad u Prokuplju još uvek nisu izašli na teren povodom ovog slučaja. U tom centru je rečeno da će biti preduzete sve mere u skladu sa zakonom i njihovim mogućnostima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja