RASKINULI JOVANOVIĆEVA I ŠKORIĆ: Teško mi je, svoj život sam videla sa Edinom!

Pukla veza pevačice i odbojkaša

RASKINULI JOVANOVIĆEVA I ŠKORIĆ: Teško mi je, svoj život sam videla sa Edinom!

Stars -
Jelena okončala četvoromesečnu vezu s bivšim odbojkašem, koju su započeli na Farmi

Završila se veza započeta pred kamerama.Pevačica Jelena Jovanović i bivši odbojkaš Edin Škorić raskinuli su nakon četiri meseca zabavljanja vezu koju su započeli u rijalitiju „Farma“. Jovanovićeva je vest o kraju ljubavi podelila sa svojim virtuelnim prijateljima na Fejsbuku:

- Nažalost, Edin i ja više nismo zajedno. Uvek ću ga poštovati. Teško mi je jako, jer sam videla svoj život sa njim. Međutim, okolnosti su drugačije.Pozvali smo Jelenu, koja je plačnim glasom rekla:- Istina je da smo raskinuli. Ne želim ništa da komentarišem zasad, razumite me.S druge strane, odbojkaš je ugasio svoj profil na društvenoj mreži, kao i mobilni telefon. Kako su svoju vezu započeli pred kamerama i o svojoj ljubavi pričali na sva zvona, ne sumnjamo da će i razloge raskida uskoro podeliti sa javnošću.Jelena i Edin su se zbližili na Farmi, a ljubav su započeli sredinom oktobra prošle godine. Po izlasku iz rijalitija nisu se razdvajali, zajedno su gostovali u emisijama, davali intervjue i tvrdili da su ludo zaljubljeni. Edin je tvrdio da je Jelena ljubav njegovog života, a ni ona nije štedela reči kad je govorila o svojim emocijama prema Škoriću.Edin se 2009. godine razveo od Ivane Škorić, sa kojom ima dvoje dece, i Jovanovićeva je prva devojka koju je od kraha braka predstavio javnosti.

(Z.M.)

MalerPRESUDIO IM SAŠA POPOVIĆIzgleda da je gostovanje u emisiji „Narod pita“ kod Saše Popovića bilo presudno za mnoge rijaliti parove, koji su raskidali nakon što su u njoj gostovali. Nakon intervjua s direktorom „Granda“ vezu su okončali Stanija i Filip, Aki i Sara, Jovana i Danijel Alibabić se razvode, a sada je došao kraj i ljubavi Jelene i Edina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track