DODIK: Opozicija koristi tužne događaje za napad na policiju Srpske!
Foto: Printscreen RTRS

napad na institucije

DODIK: Opozicija koristi tužne događaje za napad na policiju Srpske!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da opozicija politički pokušava da iskoristi određene tužne i emotivne događaje kako bi dovela u pitanje rad policije Srpske.

" Јa stojim iza policije Republike Srpske. Ne stojim iza eventualno neodgovornih pojedinaca kojih može biti u policiji, ali to nije razlog da se udari na instituciju", policiju Republike Srpske rekao je Dodik novinarima u Tesliću.

Predsednik Srpske ističe da su napadi članica Saveza za promene na pet najvažnijih institucija u Srpskoj - predsednika, Vladu, parlament, MUP i Radio-televizija Republike Srpske - očekivani i ranije predviđeni.

"Јoš pre dve godine sam govorio o konceptu napada na pet najvažnijih institucija u Republici Srpskoj - a to su predsednik, Vlada, parlament, MUP i RTRS i sve smo to videli", rekao je Dodik.

On je ukazao na permanentne napade opozicije na funkciju predsednika, na incidente zviždanjem i bacanjem stolica u Narodnoj skupštini Republike Srpske i na javne napade na rad RTRS, ističući da je "sada došao red da se napadne policija".

"To je ona policija koju smo sačuvali da nam ne uzmu i odnesu gore u Sarajevo", rekao je Dodik.

Kurir.rs/RTRS

Foto printscreeen RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track