FATALNA SAŠKA TUKLA ŽENU ISPRED KAFIĆA: Sećate li se vatrene crnke? Ucenjivala sveštenika eksplicitnim snimkom, SADA I BIJE
Foto: Facebook/Saška Kovačević

osuđena

FATALNA SAŠKA TUKLA ŽENU ISPRED KAFIĆA: Sećate li se vatrene crnke? Ucenjivala sveštenika eksplicitnim snimkom, SADA I BIJE

Bosna i Hercegovina -

Saška Kovačević (29) iz Modriče zvana "Fatalna Saška", poznata po iznudi 15.000 maraka od katoličkog sveštenika zbog s*ks afere, osuđena je u Osnovnom sudu u Derventi na 1.500 KM (oko 750 evra) novčane kazne jer je u tuči ispred kafića "Dors" u Brodu povredila jednu osobu.

Kako je rečeno u sudu, izricanju presude prethodio je sporazum o priznanju krivice koji je optužena zaključila sa dobojskim Okružnim tužilaštvom.

- Tužilaštvo se saglasilo da se optuženoj za pomenuto krivično delo telesna povreda iz člana 131.stav1. Krivičnog zakonika Republike Srpske izrekne kazna od 1.500 KM – rekli su u Osnovnom sudu u Derventi.

Osim Kovačevićeve na istoj optužnici našao Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu s na teret stavljena krivična dela oduzimanje tuđe stvari i teška telesna povreda. Kako su rekli u Osnovnom sudu u Derventi, protiv njega se još uvek vodi postupak.

Saška Kovačević
foto: Instagram

Kovačevićeva i Cvijanović optuženi su za tuču ispred lokala “Dors” u kojoj je Cvijanović metalnom šipkom naneo teške telesne povrede Goranu Zečeviću koji je te večeri bio u društvu supruge Dajane, a koja je takođe tada napadnuta. Zajedno sa supružnicima Zečević tu su bili njihovi prijatelji Siniša R. i Ljubinka R, svi iz Broda.

Prema informacijama iz policije, bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala sa poznanicima kada se zaustavio automobil “pežo”.

Saška Kovačević
foto: Facebook

Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika sa jedne i Cvijanovića sa druge strane. Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Ljubinku R. koja je pokušala da smiri situaciju. Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio šoferšajbnu na Zečevićevom automobilu “ford”.

Podsetimo, Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno sa bivšim momkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala da izvuče 250 hiljada maraka, preteći mu da će ukoliko ne da novac objaviti snimak njegovog seksualnog odnosa sa izvesnom Danirom. Vasiljević je za ovo delo dobojskom Osnovnom sudu osuđen na sedam meseci zatvora.

Kurir.rs/Glas Srpske

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:17

VESNA RIVAS KAŽE DA JU JE TUKLA, OGLASILA SE I MIRA ŠKORIĆ! Nedeljama se čekalo na njen odgovor, ovo je rekla o SUKOBU KOD MAŠINCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track