SEVDAHU NIKAD KRAJA! Putnik u autobusu pevao 14 sati na liniji od Sarajeva do Beča: OVA pesma ga je posebno pogodila (VIDEO)
Foto: Printscreen

POGODILA GA PESMA

SEVDAHU NIKAD KRAJA! Putnik u autobusu pevao 14 sati na liniji od Sarajeva do Beča: OVA pesma ga je posebno pogodila (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Na društvenim mrežama pojavila se vest da je među putnicima u autobusu koji je putovao iz Sarajeva za Beč, stariji putnik pevao hitove narodne muzike.

Prema opisu, stariji gospodin navodno je pevao svih 14 sati putovanja, zbog čega je nekoliko putnika odustalo od putovanja već u Sloveniji.

“Stariji gospodin je pevao svih 14 sati putovanja. 10 ljudi napustilo bus u Ljubljani”, napisao je korisnik koji je snimak podelio na TikToku.

Na snimku se vidi stariji gospodin kako s emocijom peva pesmu Šabana Šaulića “Željan sam Bosne i rodnoga kraja”, dok su mladići koji su snimili ovaj performans dobacivali “A ode u Beč”.

Atmosfera u autobusu bila je raznolika – deo putnika ostao je zatečen ovim neobičnim nastupom, dok su drugi u njemu videli dobru šalu.

Za sada nije poznato kada i gde je tačno snimak nastao, kao ni da li je pevanje zaista nateralo nekoga da napusti autobus tokom putovanja ka glavnom gradu Austrije.

(Kurir.rs/Crna Hronika/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track