BIO DESNA RUKA LUKE BOJOVIĆA: Zemunac uhapšen za ubistvo Đokića u Zvorniku
Foto: Printscreen BN TV

Kriminalni krugovi

BIO DESNA RUKA LUKE BOJOVIĆA: Zemunac uhapšen za ubistvo Đokića u Zvorniku

Bosna i Hercegovina -

Pripadnici Granične policije BiH, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, sinoć oko 20 časova, u ilegalnom prelasku granice, uhapsili su Filipa Koraća, koji je, nezvanično, osumnjičen za ubistvo Čede Đokića u Zvorniku.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, reč je o desnoj ruci vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića, sa kojim je uhapšeni Korać radio na tržištu narkotika.

Kako saznaju bosanski mediji, Korać se tim nezakonitim aktivnostima bavio na području Vojvodine, a vremenom je "posao" proširen i preko granice, u Republiku Srpsku, zbog čega padaju u vodu sve priče da je Đokić ubijen snajperom sa teritorije Srbije.U tom kriminalnom krugu bio je i ubijeni Čedo Đokić, pa se pretpostavlja da ga je Korać ubio zbog nekih neraščišćenih računa.

Kako je juče saopšteno, policajci su došli do saznanja da je na području MZ Papraća, opština Šekovići, nađeno zapaljeno vozilo marke "felicija". Po naredbi tužioca iz Vlasenice obavljen je uviđaj kojim je utvrđeno da je auto zapaljen, pa se radi na utvrđivanju eventualnog povezivanja paljevine automobila sa ubistvom.

Podsećamo, Čedo Đokić (60) ubijen je u ponedeljak ujutro na balkonu stana u Ulici patrijarha Pavla u Zvorniku, koji se nalazi na trećem spratu.

(BN/Foto: BN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track