MAJKA PREDALA UBICU: Noćni čuvar ubio i peskom za mačke zatrpao malog Muhameda (4)!

Monstruozan zločin u Nemačkoj

MAJKA PREDALA UBICU: Noćni čuvar ubio i peskom za mačke zatrpao malog Muhameda (4)!

Bosna i Hercegovina -
Silvio je pokazao na gepek svoje bele "dačije". Unutra je bila plastična kanta i telo malog dečaka umotano u narandžasto ćebe

BERLIN - Četiri nedelje trajala je potraga nemačke policije za mališanom iz Bosne i Hercegovine Muhamedom Januzijem (4), koji je 1. oktobra otet na ulici u Berlinu, a juče pronađen mrtav.

Osumnjičenog ubicu, 32-godišnjeg Silvia S. (nemačka policija nije otkrila puno ime i prezime), vlastima je predala njegova majka.

Silvio je s porodicom živeo u malenom selu Kaltenborn, gde je, prema tvrdnjama meštana, radio kao čuvar u Postdamer agenciji, pišu nemački mediji.

Radio je noću, kaže Jens Leman iz ovog sela kome se, kada je nemačka policija objavila snimak otmičara, učinilo da liči na njegovog komšiju. Ali, kako je dečak otet u Berlinu, Leman nije povezao slučaj.

Foto: Printskrin Berliner Morgenpost
Foto: Printskrin Berliner Morgenpost

Za razliku od njega, otac osumnjičenog je sina prepoznao čim je policija objavila poslednji snimak. Odmah ga je optužio, ali je Silvio tvrdio da osoba na objavljenom snimku nije on.

Otac, međutim, nije znao da je Silvio ranije majci priznao kako je "učinio nešto veoma loše“. Ali, otac nije odustajao. Navodno ga je stalno pritiskao da prizna i 32-godišnjak je na kraju priznao da je ubio mališana. Majka je potom nazvala policiju i obavestila ih o zločinu.

Policija je ubrzo stigla u Kaltenborn, a ispred kuće ih je čekao osumnjičeni. Pokazao je na gepek svoje bele "dačije". Unutra je bila plastična kanta i telo malog dečaka umotano u narandžasto ćebe. Pokrio ga je peskom za mačke kako bi prikrio miris.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Telo je u gepeku, prema tvrdnji istražitelja, bilo već neko vreme. Iako je prvo priznao zločin, nemački mediji pišu kako je sada promenio priču. Tvrdi da nije on taj koji je počinio zločin, ali odbija da govori o tome.

Berliner morgenpost piše i da policija sada istražuje i da li je Silvio S. odgovoran za nestanak 6-godišnjeg Eliasa iz Postdama, koji je nestao 8. jula ove godine. Policija istražuje i ovaj slučaj jer se Postdam nalazi na gotovo istoj udaljenosti od Kaltenborna kao i Moabit, mesta iz kojeg je otet maleni Muhamed.

Više detalja, kao i rezultati obdukcije očekuju se u toku dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track