POGINUO MLADI VATROGASAC: Davor imao samo 22 godine, kolima sleteo sa puta, a u petak trebao da dobije DIPLOMU I UNIFORMU
Foto: Printscreen Youtube

užas

POGINUO MLADI VATROGASAC: Davor imao samo 22 godine, kolima sleteo sa puta, a u petak trebao da dobije DIPLOMU I UNIFORMU

Hrvatska -

Jutros oko 6 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća na putu kod Hrastovca, mesta kod Garešnice, u kojoj je poginuo vozač. Danica saznaje da je 22-godišnji vatrogasac Davor Č. Mladić je sleteo sa puta u kanal i preminuo.

Davor je vatrogasac DVD-a Dišnik i upravo je položio ispit za to zvanje. Njegove kolege vatrogasci oprostili su se od Davora na društvenim mrežama.

„Jutros posle 6 sati dobili smo dojavu da se kod Hrastoca dogodila saobraćajna nezgoda i da je potrebna naša pomoć. Nažalost, radi se o mladom vatrogascu DVD-a Dišnik.

Davor je nedavno položio ispit za zvanje vatrogasac. U petak, 03.05., trebalo je da dobije diplomu o struci i uniformu na svečanosti povodom Dana vatrogasaca.

Nažalost, otišao je prerano. Počivaj u miru. Iskreno saučešće od vatrogasaca grada Garešnice roditeljima, rodbini i svima ostalima“, saopštili su na Fejsbuku vatrogasci JVP Garešnica.

(Kurir.rs/ Index.hr/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:15

VATROGASAC DIGAO KOLEGU U VAZDUH! Nakon gašenja požara, zajedno ušli na zadimljeni splav, a onda se desilo NEOČEKIVANO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track