OPASNI FRANCUZ PROTERAN IZ CRNE GORE: Policija sumnja da je došao nekoga da likvidira!
Foto: Vijesti.me

zabranjen mu ulazak godinu dana

OPASNI FRANCUZ PROTERAN IZ CRNE GORE: Policija sumnja da je došao nekoga da likvidira!

Crna Gora -

PODGORICA - Brajanu Disku (24) francuskom državljaninu, koji se sumnjiči za sedam krivičnih dela, između ostalih i za saučesništvo u ubistvu. otkazan je boravak u Crnoj Gori, zbog nacionalne bezbednosti.

On je napustio je teritoriju Crne Gore po naređenju crnogorske policije, jer je ustanovljeno da postoji mogućnost da bi mogao biti potencijalni izvršilac ubistva za interes neke od crnogorskih organizovanih kriminalnih grupa iz Bara ili Budve. Njemu je zabranjen ulazak u Crnu Goru u narednih godinu dana.

Policija je Diska kontrolisala dok je bio u društvu sa Edinom Muratovićem (23), crnogorskim državljaninom koji je povezan sa kriminalnom organizacijom na čijem čelu se nalazi Alan Kožar.

Njih dvojica su u Crnu Goru ušli preko jednog od graničnih prelaza 29. januara.

"S obzirom da je Francuz bezbednosno interesantno lice, a evidentno je da u Crnu Goru nije došao turistički, službenici Uprave policije su bezbedonosnom procenom ustanovili da postoji mogućnost da bi to lice moglo biti potencijalni izvršilac krivičnih dela protiv života i tela za interes neke od organizovanih kriminalnih grupa", pojašnjeno je iz policije.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track