MILAN KNEŽEVIĆ IZ DF: Odveli su kukavički Medojevića, sad čekam da dođu po mene! (VIDEO)
Foto: Vijesti/Filip Roganović

burno u crnoj gori

MILAN KNEŽEVIĆ IZ DF: Odveli su kukavički Medojevića, sad čekam da dođu po mene! (VIDEO)

Crna Gora -

Funkcioner Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da i on očekuje da uskoro dođu po njega i odvedu na robiju jer je Viši sud u Podgorici odredio zatvor i za poslanika DF Kneževića.

Naime, Knežević je kazao da se neće dobrovoljno predati, ocenivši da je deo suda korumpiran.

"Mi ćemo ubrzo dobiti rešenje po kojem se i ja stavljam u zatvor bez skidanja imuniteta. Ja se neću dobrovoljno predati korumpiranom leglu jednog dela sudija", kazao je Knežević.

On je kazao da je ponašanju predsednika Višeg suda Borisa Savića "protivustavno" jer je doneo nezabeleženo rešenje da poslanika Nebojšu Medojevića stavi u zatvor kao svedoka jer "nije rekao šta su oni očekivali da treba da saopšti".

foto: Vijesti/Boris Pejović

"Na ovaj način je ponižen parlament, pogažena institucija poslanika. Nebojša Medojević je kukavički uhapšen. Isti scenario pripreman je i za mene", rekao je Knežević.

On je pozvao građane da čekaju instrukcije Demokratskog fronta i ne dolaze organizovano ispred zgrade Skupštine.

Komentarišući izjavu lidera DF-a Andrije Mandića da je "Crna Gora na ivici građanskog rata", Knežević je kazao da je "Mandić bio u pravu".

"Posebno kada se vidi kroz šta prolazi DF. Ovo podseća na diktatorske režime koji žele da Crna Gora dođe na ivicu sukoba. Ne želimo da fali nijednom građaninu dlaka sa glave, ali mi smo primorani na samoodbranu", rekao je Knežević.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti/Filip Roganović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track